16 Haziran 2010 Çarşamba

Bir Picky Eater Dating Kolay Değildir


olarak o coyly siparişleri bir blt Sadece ilk tarih, ama, sen o hayallerinizdeki kız olabileceğini düşünüyorum.

Onu takip line duymak kadar:

"Pastırma ve domates tutun. Oh, ben yerine maya dokuz tane ekmek alabilirim? Hayır kabuklar, lütfen. "

Ah. O bir o insanlar arasındadır.

Seçici yiyiciler.

Onlar masum flört radar altında, bu nedenle kolayca romantik bağlantısı çok mükemmel gerçek olamayacak kadar eğer sizin merak yardım edemem ilk birkaç konuşma navigasyon uçar.

Öyle.

Gerçekleşme beklenmedik, samimi bir gurme yemeği belki sırasında geliyor.

Hiçbir şey alenen "makarna ve peynir gibi bir tortellini ve prosciutto çanak açıklamak zorunda gibi duygudurum öldürür."

Kesinlikle hayır bir seçici yeme alışkanlığı doom bir ilişki yok. Bu sadece bir espri, bir zorlukla bencillik veya aldatma rakip's.

Yine de, daters yeterince seçici kuşu ile bir bağlantı izlemeye cesur kredi hak. Bu güçlükler çoğu zaman tipik ilişkileri göz ardı tahammül.

O kurban özellikle gıda Şükran gibi tatil merkezli sırasında görülür.

Çoğu çiftler özgürlük hindi baharat egzotik dizinin marine, yan yemekler telaffuz edilemeyen peynirler hakim eşleştirilmiş zevk var.

Bu arada, yalnız bir aşçı kabak böreği bir parça yemek için onu ayırt eden kocası için, umut verici çalıştığında, "Sadece portakal cheesecake" dedi.

başlatılan - edenler "minyatür turşu" - seçici yiyiciler kapari çağıran bir zevk oldu hiç genelde düşmek için iki kategori.

Orada macerasız cins olan aşırı yemek basitlik iki hece mezeler aşıyor asla kendisi olduğunu. Bir istisna: biber-peynir köpekler.

Sonra, orada yelpazenin karşıt sonu - belki de kendi iyiliği için maceracı bir Dater.

Bu çeşit kalma iseniz bilmiyor musun? Buffalo Wild Wings için kız arkadaşını al ve o ilgili restoranın organik seçimleri inquires bakın.

tüm gerekli fedakarlıkları, bir seçici yiyen kalma bir karakter oluşturma deneyim olabilir.

Hizmet sektörü profesyonelleri ile daha yakın bir ilişki gelişir.

Eğer erkek arkadaşı onun biftek üzerinde lezzetli sos şikayet sonra "Özür" sizin garsona kulüpler dile gelen ilişkinin tür bilmek çiftliğe bir bambaşka pansuman olduğunu.

Daha da önemlisi, birinin yeme alışkanlıkları tolere daha ciddi ilişki farklılıklar ile baş edebileceksiniz bir ibret vardır.

Yani sadece omuzlarınızı senin sevgili sipariş bir blt sans pastırma ve domates omuz silkmek. Umarım, tüm ilişki korkularını tatlı üzerinden dağıtacak.

Eğer bir yere organik meyve dolgulu ithal çikolata satan bulabilirsiniz varsayarsak.