2 Mart 2010 Salı

Tekli gruplar daha iyi?


MIKE KERWICK By
Staff Writer

Onlar 55 ve Üçüncü de PJ Clarke'ın, 120 yaşındaki Manhattan barda tanıştım. Sharon ile, dört kız arkadaşlarının onu; Ed vardı onun iki sarsak bir.

Love that ilk gece çiçek vermedi. Sharon ve Ed kol, onları ertesi sabah evlenirdim barış adalet arıyor kolu bırakmadı.

Onlar konuştuk. Onlar eğlendim. Tekrar toplanma kararı aldılar.

"Geri üzerinde baktığımızda," Sharon Gaffney son Salı sabahı söyledi. Kendimizi olmak başardık, "bu çok daha rahat oldu."

She geçtiğimiz Ekim 2004'te İrlandalı çubuğundan beyefendi ile evlendi. Internet patladı kalma, PJ Clarke'ın Gaffney düşünce var onu deneyim. Bu kadar çok insan ruhlarının arkadaşları çevrimiçi seyir için gitmek; birkaç grup halinde ruh arkadaşları arıyoruz gidin.

Ağustos 1 günü Gaffney Lets MeetOut.com, bir Web sitesi barlarda insanların birlikte gruplar getiren adamış başlattı.

"Biz sitesi oluşturmak için olabilir ne ve sosyal ağ online dating en iyisini almak istedim," Gaffney dedi. "Make it daha güvenli, daha az baskı. Güvenlik büyük bir şey şu anda, ve grubun yönü var ile sayıda güvenlik."

Fikir basittir. Sen, üç veya dört arkadaşlarınızın, sonra diğer gruplar kasaba boya isteyen arama kayıt Web sitesini ziyaret edin. (Gaffney bir bar seçtikten sonra), başka bir grup için davetiye göndermek 100'den fazla yerde yerleşik bulunmaktadır.

Her iki grubun her üyesi davet alacaksınız. Her bir gruptan iki kişi kabul planları hareket ayarlanır.

Bir saçak parası eğer toplantı Pazar, Pazartesi, Salı veya Çarşamba günü gerçekleşir sunulmaktadır. New York'ta barlarda, üye kuponlar bu ücretsiz içecek ikinci tur onları hak gönderilir. New Jersey, üye yarım sunulur-içecek ikinci tur kapalı.

"Ben çok iyi bir cevap oldu düşünüyorum," Gaffney dedi.

Kayıt ücretsizdir, ancak Gaffney Web sitesi abonelik dönüşecek tabanlı hizmet daha sonra bu sonbaharda söyledi. İster yeterli 9,95 $ aylık maliyeti değerli başı yapmak için popüler görülecek.

Gaffney mevcut o New Jersey kentsel alanlar üzerinde duruluyor söyledi. Eğer Hudson geçmeye, toplantı için dışarı Hoboken veya Jersey City olan en iyi bahisler istemiyorum.

Sonunda Gaffney diğer şehirler eklemek için siteye genişletmek için isterdim. O orada tek bir yüksek konsantrasyon's "Alanları Boston, Philadelphia ve Washington, DC gözünün vardır," Gaffney dedi.

Onun için çalıştı. Gaffney dışarı tüm diğer şarkıları için orada çalışmasını sağlamak için çalışıyor.

Copyright  © 2006 Kuzey Forma Media Group Inc