1 Haziran 2010 Salı

Top Duyurulma 2006 Of Sanatçı Pick Up 10


Los Angeles, CA (PRWeb) 31 Aralık 2006 - ArtOfApproaching.com, internet önde gelen web sitesi adanmış erkekler için tavsiye flört etmek, bugün 2.006 Sanatçı Up Top 10 Pick Blog duyurdu.

Web sitesinin yöneticisi, yazar Joseph Matthews, Sanatçılar Up son dört yıldır üst Pick sıralamasında olmuştur.

"Ben resmen sıralamasında kişi başlamadan önce, orada spekülasyonlar çok kim gerçek anlaşma olduğunu ve kim değildi gibi oldu," Matthews, kararını kadın ile kahramanlık erkeklerin sıralama hakkında söyledi.

"Sen de kadın ile ne kadar iyi olduğunu söylüyorsun, çevrede çalışan çocuklar bir sürü vardı ama aslında dışarı çıkmak ve onları karşılamak ve mal olsaydı kendimi görmek başladı. Bazıları vermedi. Ben işaret etmek istedim yaptı did olanlar. "

En iyi kitap "The Game: Pick Up Sanatçı Of Secret Society Penetran Satış New York Times yayımlanmasından beri," yaklaşık insanlardan çok ilgi oldu "Pick Up Artist fenomeni."

"Orada kim nasıl hiçbir iş Böylece kadınlar karşılamak için para öğretim erkekler yapmaya çalışıyoruz Dışarıda bir yeri vardır," Matthews söyledi. "Her yıl Top 10 Releasing özen insanlar çocuklar vurgulayan bir yoluydu."

Top 10 listesi yapmak için kriterleri değişir. Öncelikle adaylar Matthews, ya da güvendiği biriyle tanıştım olması ve bizzat kadınlar eylem onları gördüm.

İkincisi, Pick Up Sanatçı kendi nitelikleri ve becerileri sınıflandırılır. Sadece yeteneği bir kadın almak için onları hızlı bir şekilde dikkate alınması, ancak çeken onların yenilik, yaratıcılık ve istekli geri topluma geniş vermek ağır sıralamasında ağırlığındadır.

"Sadece ilgili ister kız seninle uyumak alabilirsiniz" değil Matthews söyledi. "It's hakkında bir şey masaya yeni getirmek durumunda. Sen büyük erkeklerde yararlı onlara adil için sağlıklı bir şekilde onların aşk hayatlarını iyileştirmek için yardımcı olabilir, ancak kadınlar için de."

Bu nedenle, Matthew's arasında herhangi bir "sleazeballs" görmezsiniz bu yıl seçer.

"Bu tartışmalı bir liste, bu yıl olacak," Matthews onun sıralaması hakkında açıkladı. "Biz yeni bir numara var, biri, ve o kim tahmin değil. Buna ek olarak, biz de listeye ekledi yüzler yeni bir şey var - bazıları çoğunun dahil olması gerektiğini ikna olmuş değiller, ama hissettim kadar yeterli şeyler salladı tanınması. "

Bazı insanlar bu yıl sıralandığı bir oyun okuyucularına tanıdık olacaktır. Bazı taze yeni yüz var. Diğerleri eski stand-imalatı yüksek sıralamada onların yol pençe arıyoruz.

Eski yıllarda, o kim çok Matthews 'Top 10 sıralandığında ettik işlerini çabalarını gördük ertesi yıl büyür. Sayısı 2004 ve 2005 Sanatçısı kadar bir Pick - Neil Strauss, The Game, hâlâ gizli ve bilinmeyen iken Matthews 'keşfedilen yazar - 2006 yılında bir ders saati bir konuda tükendi serbest bırakmak, netleştirme gitti yazar a iri yedi rakam kar.

Erik Von Markovich, aynı zamanda onun pick-up bilinen adıyla "Mystery" sürekli ilk 3 sıralamasında yer olurken onun iş küçük bir atölyede hizmet, bir multi-milyon dolarlık bir yıl sanayi büyümesini görmek için gitti.

"Sıralaması işletme veya işletme etkileyen eğer bilmiyorum sıralamamı etkiler," Matthews söyledi. "Ama ne olursa olsun, bu listede bulunan insanlar için harika pozlama's. Tüm bunların nasıl onların aşk hayatlarını iyileştirmek için, para öğretim diğerleri yapmak ama hepsi kesinlikle nedeniyle güvenilirliğini bir yumru olsun. Ve bu olağandışı görmek değil kimse Listelenen sonra ticari alana girişim. "

Ilk üçe yakın bir yarış bu yıl oldu. sayısının başlığı Sanatçı Up bir Pick bu yıl bir adama Swinggcat, bir altı-radar yazar ve flört antrenör Los Angeles California, şöhret yaptığı rezil yetenek kadın almak yoluyla gül dayalı nick-name ile gider Onunla birlikte toplantının sadece birkaç saat içinde onu - bazen erkek arkadaş yan odada iken seks yapmak.

Iki numaraya spot eski şampiyon Neil Strauss için yakından arkasında Markovich, son zamanlarda VH1 bir televizyon programında da öğretilerini temel alan bir pilot tamamladı takip ediyor.

1. Swinggcat

Biz yeni bir numara bu yıl var! Ve bu onuru Swinggcat bir PUA listenin üst yabancı değildir aittir. O sürekli çok yüksek ilk 10 yıl geçmiş çift için sırada yer alırken, ve, geçmiş şampiyonu Neil Strauss dethroning nihayet # 1 spot içine tatili bu yıl oldu, dur € ™ sıralarda başladı bu yana onur tuttu. Bu neila € ™ herhangi bir şekilde (aslında, HEA € ™ sadece her zamanki gibi iyi!). S bozulan bir sanatçı almak gibi beceri s demek değildir bir numara için ani sıçrama nedeni çok thingsâ € | bir ilgisi yoktur

Swinggcatâ € ™ olmuştur sürekli daha iyi ve iyiye gidiyor oyun ve 2006 kesinlikle onun yılı oldu. yıl weâ € ™ re 4-5 gece bir hafta gibi konuşmaya başladığından bu yana Swinggcat oldukça tutarlı dışarı devam etmektedir. Ve çoğu zaman, o geri koymak için kadınlar çeker.

onun iğfal yiğitlik yaygınlığı gerçekten 2006 yılında büyüdü - kulüp hem de öylesine oyun ve gün oyunu. Aslında, Ia € ™ d Şimdiye kadar hea € ™ çok civciv olarak Los Angeles gece kulüplerinin olduğu gibi aşağı Santa Monica 3 sokak gezinti yürüme çıkarılmış söylüyorlar gidin. Sadece bu değil, ama onu bir kanıtı uzakta onların çok kendi boyfriends önünde kız çekme ve erkek arkadaşı nerede kız Swinggcat, mükemmel gibi görünüyor için gayet standart elyaf hale geliyor gitti merak ederken yakındaki bir banyoda onları beceriyor â € œinstant güçlü attraction.â € sanatı

Ama inanılmaz pick-up yiğitliği daha ve muhtemelen en büyük sebebi de bir numaralı nokta bu yıl kadar atlamış, becerileri alıp onun yenilik ve gelişme olmuştur. Neil Strauss Annihilation Yöntemi, kesinlikle 2006 yılında büyük bir kriter vardı rağmen, Swinggcat çok farklı bir geliştirmektedir - ama daha az güçlü, iğfal ve cazibe yöntemi. Neil farklı olsa da, Swinggcat kendini çoğunlukla bu sistem tutmuş, HEA € ™ benimle onun yeni fikirler kaç ortak var ama, ben, oldukça etkileyici olduğunu söylüyor gerekir.

Sadece, ama bu Swinggcat aktif 2006 yılında topluluk, başka bir nedenle bu yıl onu # 1 rütbe karar verildi belirgin olmayan ticari kapasitesi, içinde yer almıştır. diğer iğfal otoritelerini atölye çalışmaları ve seminerler için ücret eğilimi Nerede, Swinggcat çok yerel pick-up sanatçıları ile toplantı ve çavuş bunları yaptırmayı hakkında iyi olmuştur. Hea € ™ da büyüttü Bildiğim birkaç çocuklar, kendi kanatları altına alıyor ve onlara ipler gösteriyor.

Tüm bu faktörlerin listenin üst Swinggcat getirmek için birleştirdik. Bazılarına bir sürpriz, kuşkusuz, - ama kimse dur € ™ eylem bu geçtiğimiz yıl Swinggcat görülme değil, kesin.

2. Stil

Uzun ve Stil bu yearâ € ™ in oyanayacaktım rolü hakkında sert Top 10 s düşünmek zorundaydım. Tabii, teknik hea € ™ â € œout oyun, â € ama o zamandan beri onun kız arkadaşı ile yaptığı break up, ben Neil kadar eski hileler oldu biliyorum biri. Ben Neil ve onun yeteneklerine gibi yüksek bir saygı var çünkü bu zor bir, ve gerçeği Swinggcat ve Gizem kendi içinde hem de böyle etkileyici PUAs olmuş, bu Mystery muhtemelen iki numaralı spot bu yıl ancak olmalıdır Ia € ™ d çok büyük bir reasonâ € | için ikinci sıralama az Neil şey vererek dikkatsiz olmak

2006 kesinlikle Annihilation Yöntemi yıl oldu. Neila € ™ onun özel teknikler şanslı 375 kişi açıkça 2006 yılında PUA toplumun büyük olay - Aslında o, ancak bilgi Pick Up olağanüstü miktarlarda açığa değil idi açığa s onun ürünün başarı olabilir çok de geniş toplumun iş peyzaj değiştirin.

Ama her zamanki gibi, Style biri var en iyi ve o aşağı 2007 kalıyor sürece, Ia € ™ eminim hea € ™ ll listesinde bir sonraki yıl da olabilir. Heck, o bile # 1 spot geri mümkün olabilir!

3. Gizem

o daha iyi yetenekleri belirlemek nedeniyle hak ediyor çünkü kötü # 3 için bu yıl Mystery düşürme konusunda, muhtemelen, ama hissediyorum orada ağır benim karar tartılır birkaç faktörlerdir. İlk Mystery bu yıl gösterdi yenilik eksikliğiydi. Değil uzakta Mystery Yöntem, ama bir şey almak itâ € ™ tam olarak geçen sene olduğu gibi aynı. diye önceki yıllarda olduğu gibi Mystery da arkasına atölye çalışmaları kesilmiş, o da üretken olarak € ™ t wasnâ. Ama bu, adam 2006 wasnâ € ™ ta serseri yıl dedi. İşinde büyük var, o Proje Miami, talihsiz Projesi Hollywood evine devamı ve aynı zamanda VH1 için pilot atış oluşturdu. Ve tabii ki, Mystery hala Mystery olan -, komik, SAUVE büyüleyici ve her zamanki gibi deli. Ia € ™ m onu 2007 yılında büyük şeyler görmek umuduyla, ve belki de nihayet # 1 spot yılında, tüm hakları ile hak sıralanır olabilir.

4. Zan

Zan geri listesinde bu yıl ve bir intikam ile geri # 4 spot geçen yıl sadece bir mansiyon aldıktan sonra her şekilde çalışır. , Adam yaş iyiye I, fırsat takılmak ve Zan 2006 ile konuşma vardı ve güzel bir şarap gibi.

Zan yaptığı Aydınlanmış Seduction iş, ve hayat felsefesini ticari baştan çıkarma öğretimi alanında girdi ve sevgi kesinlikle bana çok güçlü bir etkisi olduğunu şahsen.

Zan artık, ama onun 6-kız arkadaşı harem vardır hea € ™ aşağı gerçekten seven iki kadın, s ama fırsat doğar o dersin doesnâ € ™ t tutkularından aşağıdaki onu dur. 2007 yılında Man Zan büyük şeyleri görmek için bekleyin.

5. Sinn

Sonunda Sinn bu yıl karşılamak lazım. Şimdi, bu ISNA € ™, The Game kitaptan orijinal Sinn t. Bu YENİ Sinn, Mystery Methodâ € ™ bir üst öğretim üyesi var. Ne zaman adam bir araya geldi, ben tamamen onun kendinden emin tavırları ile, kolay tutum gidiş etkilenmiş ve çekicilik. Ayrıca Ia € ™ görmüştüm ne kadın, çok güçlü bir etkileşim vardır. Hiç şüphesiz, biz ileride bu yükselen yıldızın, o hiç kendi başına dışarı grev ve alan herhangi bir yenilik denemelisiniz büyük işler bekliyor.

6. Lance Mason

Ayrıca â € œSensei, â € Lance olarak o genişletmeye devam ediyor gibi San Francisco sahne kadar yırtılma olmuştur bilinen atölyesinde şirketi Pick-Up 101. Aslında, Ia € ™ d olduğu sürece bu PU101 makul Mystery Yöntemi ile bu alanda rekabet edebilecek tek atölye iş orada olduğunu söylemek gidin ve bu hiç küçük bir bölümü Lance nedeniyle ve sürücü erkek olsun yardımcı olmaktır Kadınların daha iyi. Lance ayrıca sabit bazı kaliteli ürünleri, düşünce ve pazar fikirler bu yıl paylaşımı sağlamak için çalışmıştır. o € ™ t Hasna iken bir şey tamamen dünya ile çığır açan paylaşılan kendi stilini Mystery Yöntem, saltanat için şu anda gibi görünmesine uber-bilimsel açıdan güzel bir alternatif.

Kısacası: Lance bir PUA izlemek için.

7. David DeAngelo

Aslında David D ile Las Vegas'ta bir hafta sonu için takılmak ve eylem Kendim için onu görmek var, çünkü bu yıl gerçek bir tedavi oldu. Tabii adam her gece yeni bir striptizci aldı söylemek. Borat diyeceği gibi - NICE! Birileri bu adamı topluluğuna geniş olmuştur etkisi hakkında tartışmak olabilir (aslında düşünüyorum € ™ t dona, Ia € ™ d daha yaygın temyiz Neil Strauss ile) ve tek kişi iddia şimdi Iâ € ™ kazanılmış ve Kendim için yeteneğini görmek için, dürüstçe o Top 10 üzerinde aittir söyleyebiliriz. O kadar Mystery, ya da mesleğini olarak adanmış gibi birini Swinggcat gibi biri, ama adam onu sayar mal olduğu gibi verimli olmayabilir. eylem yaptığı ukala / komik stili (Görmek ve orta tutmak, bu onu yaratan adam!) gerçekten aydınlatıcı oldu. O daha Çift sizin bu sene diğer ticari girişimlere daha Dating odaklanmış olsaydı sanırım hea € ™ d muhtemelen yüksek listesinde olmak.

8. Hokkabaz

10, geçen yıl sayı kadar, Ia € ™ d Hokkabaz şimdi resmen burada kalıcı olduğunu söylüyorlar. Oyunu kendi görüntüsü ile 2005 yılında büyük bir dönüş beri gerçekten bir endüstri elyaf içine yaptığı Charisma Arts iş oluşturmaya odaklanmıştır gibi görünüyor. Bir Hokkabaz atölye almak İnsanlar bu adam, ve bu nedenle yemin, o çok sadık hayran kitlesi vardır. Hea € ™ de daha mainstream medyada kucaklayan, s ve o, bu onun küt bu yıl için neden görünüyor toplum içinde daha aktif bir rol alarak.

9. Playboy LA

Geri listesinde bu yıl Playboy LA (New York ironik yeterli yaşıyor) olduğunu. Bir sanatçı almak gibi bir süre Stephen bilinen olması, onun inanılmaz yetenek kanıtı olabilir. Aslında, o hea € ™ â € œReal Life Hitch s şaka yapmayı sever! â € 2006, onun ceci dostum Sickboy ile Stephen parçası yollar gördüm ve kendi üzerinde çarpıcı. O şimdi kendi başına ve ceci ishal özellikle ona özgü bir yönde bu şirket direksiyon olduğunu. Stephen çok sadece Pick Up teknolojisi geliştirmek değil adanmış gibi görünüyor ama erkekler daha özgüven ve kadınlara daha fazla fırsat gerçekleştirmesine yardımcı yenilik. Ia € ™ m gerçekten ne Playboy yeni yıl çekmek için güçlü olduğunu görmek için heyecanlıyım!

10. Mehow

Bu zor bir karar Mehow listesinde bu yıl koymak için, bir takım nedenlerden değil, en az değer olan â € "dır € ™ ve Ia oldu adam hiç karşılaşmamış! (Sıralanır getting Genellikle büyük bir faktör) Ama Ia € ™ eylem olduğu hea € ™ toplumda sonraki büyük yıldız var onu görmüş yeterli insanlardan ve duydum hea € ™ agresif web hem dikkat kur oldu ve ana akım medya. Ia € ™ ve hea € ™ sadece Projesi Miami bir parçası, ama Mysteryâ € ™ de bir parçası duydum VH1 pilot (Ve bütün ek olarak, o cazibe Mystery için uzak başardık gibi görünüyor s onun uzun ile ilişki ayakta onun iş ortağı Nick Savoy!). Sadece bu değil, ama bir çaba diğer erkeklerin nasıl kadınlarla daha iyi, ancak kendi atölyelerinde sunan görünüşte hea € ™ de yayınlanmıştır s kendisi klipleri Ücretsiz Youtube için sarging sadece yalak yapmak öğretmek yapım gibi görünüyor dünyanın ne kadar diğer çocuklar â € örnek "ve öğrenebilirler bu ona biraz ilgi olduğunu görün. Tabii ki, Mehow için büyük bir dezavantaj onun aşırı saf Mystery Yöntem yapıyor gibi görünüyor aslında, kendi stil ve yenilik bu eksikliği hea € ™ s anlamına gelebilir sadece bir â € œpretender throneâ € Mystery of Yöntem, ama Iâ € ™ yeterli insanlar o itâ € ™ tamamen kendisi patlak verebilir ve benzersiz bir yönde PUA dünya almak mümkün. s duydum Kim bilir? 2007 Mehow yılı olabilir! Sadece zaman, herhalde anlatacağım.