28 Ekim 2010 Perşembe

İngiliz Dating Site Sexless İlişkiler odaklanır


herkes seks arayan için, Internet tanışma siteleri ve konuya ayrılmış sohbet odalarında onun dizi, genellikle ilk durağıdır.

Muhtemelen arayanlar düşünün bir bekâr ilişki arayışları son yerdir.

Ancak, bir online dating ajansı ilişki olmadan arayanlar yakınlık için başlatılmıştır.

Platonicpartners.co.uk o "bekâr, platonik, sigara veya kısmen fiziksel fiziksel ilişkileri" isteyen yetişkinlerin sessiz azınlık yardımcı olacağını ve onları bir eş bulmak için yardımcı söylüyor.
devamı

News - Data limite definido em primeiros americanos


Bir Tarih Başlarken On Uzman Hisse Tanışma ipuçları


Lyons, bir kendi kendini ilan eden eski nerd seçildi kim lisede "en az hiç bir kız arkadaşım olsun olasılığı", İngiltere'de mesleğini honlama yıl geçirdi. Şimdi Casanovas içine CAD'ler dönüm, İngiltere ve ABD genelinde popüler bir dating antrenör haline geldi. Ama komik bir şey kulüp gidiyor onun döneminde oldu, kadın-gün seducing: O aşık oldu.

Şimdi Lyons, 29, eşi Amanda adlı çarpıcı bir Amerikan güzelliği ile yaptığı hafta sonu uzun dersleri vermektedir. Sevgililer hafta sonu için Tam zamanında, single için Londra merkezli kalma koç hisseleri bu ipuçları aşk arıyorum.

Nasıl kadın bir yaklaşım

  • sohbet için durmadan sizin sevgi nesnesi tarafından yürüyerek profilinizi artırın. (Bu onun ve bakışları ile yürümek anlamına gelmez. Evlat serin oynayın.) Daha o kadar fazla olur tanıdık, sizi görür.
  • kişi yaklaşım daveti tetiklemek için göz temasında olun.
  • gerçekten Smile, size korkutucu veya üzgün görünüyor diye. Bir sahte gülümseme, tabii ki, ürpertici olduğunu.
  • "Lock" konumlandırma ile rahat bir yerde kendinizi. Bu viraj değildir veya bir duvar ile bir kadın, engelleme ve göründüğü diğerleri normal. En kolay yolu bir şey Sırtında sahip olmaktır. Bu durumda, onun Tamam bir süs bebeği olmak.
  • ona bakmak ve sizinle sohbet etmek boynuna zorlanma zorlayarak, bir oturan bir kadın yaklaşmayın. o standları bekleyerek ya da yakındaki bir koltuk kapma tarafından, aynı düzeyde kafa tutmak hedefleyin.
  • olmayan bir saldırgan Touch bir kadın, ama flört yolu. bir kadın dokunmak için sadece güvenli bir yerde ve onun kol ve temas en fazla 1.5 saniye sürmelidir. Her yerde onu beden, çok samimi ya da garip düz ürpertici görünüyor.

Görüşme açık üç yolu

  • Işlevsel: o sorduğun için bir gerekçe gerektiren basit bir soru. "Affedersiniz, ben bu mahallede Starbucks nerede bulabilirim biliyor musunuz? Ben orada, ama bir arkadaş karşılamak için zannettim ben biraz kaybetti. "
  • Iltifat: o vermek için bir sebep ile gurur giriş. "Seni rahatsız ettiğim için üzgünüm. Ben gerçekten ceket gibi ve o size harika görünüyor sadece. Sadece bilmeni istedim. "
  • Gözlemsel: Bir olay üzerine bir açıklama, bir soru ile izledi. "Vay be, bu adam sadece bu insanlar su birikintisi ve sıçrama ile sürücü gördünüz mü? Eğer o bile onları fark düşünüyor musunuz? "

Nasıl numarasını telefona olsun

  • Ağ yakın: sorarak bir konuşma End "Ne irtibatta kalmak için en iyi yolu nedir?"
  • Ortak çıkarları yaklaşım: Eğer konuşma sırasında ortak çıkarların ortaya çıkarmak durumunda, bu nedenle yaklaşan bir olay hakkında iletişim kurabilir numaralarını veya e-posta adreslerini değiş tokuş etmek istiyoruz.
  • Doğrudan talebi: "Seni gerçekten seviyorum. Ne temas halinde kalmak için en iyi yolu nedir? "Ama Lyons çok yakında direkt olarak karşı uyardı. "Bu bir ilk kullanmayın. Eğer çekim olduğunu düşünüyorum eğer umrumda değil. - hemen kıza numarasını sormayın "
  • Eğer başka bir şey, temas halinde tutmanın bir basınç ücretsiz yolu olarak Facebook kullanmıyorum.

gerektiğini biliyorum Beş şey kadın

  • daha az kız bir grup ile skor çalışıyor rastgele dude çarptı almak olasıdır çünkü sen adam arkadaşlarıyla dışarı eğer iyi bir adam karşılamak için daha kolay, Lyons, diyor. Yerine, daha fazla gerçekten İlgilendiğiniz erkek tarafından yaklaştı olması olasıdır. Eğer bir adam, sen bir yaklaşım olmayacaktır yeni adam merhaba demek için bir şans vermek için erkek arkadaşlar kendinizi ayrı endişeleniyorsanız.
  • Yeterlilik konuşma anahtarıdır. satış gibi, daha çok iyi bir görüşme yapmak için olur kolay, kişi biliyorum. Hayatının tutkularından hakkında ona sor. ve onu neyin öğrenirler. (İş ve aile sorular basmakalıp ve sıkıcı, Lyons uyarıyor.)
  • Çocuklardan biri gibi Joke. Bu doğru Güney gals için zor olabilir, ama Lyons onu karşı cinsle ilişki kolaylaştırır, çünkü mizah bölümünde onları maç bir kız gibi adamlar diyor.
  • Adamlar tembel, onlar bunu istiyorum ", ama kalitesiz kolay değil," Lyons diyor. hafif ve pervasızca kalitesiz seksi arasındaki farkı öğrenin. Lyons başparmak basit bir kural onu siz onu isteyip istemediğiniz için tahmin tutmak olduğunu söyledi.
  • O dedi ne zaman gitmek için biliyorum. Eğer gerçekten bir adam gibi ve o sizin gibi düşünüyorsanız, muhtemelen yok, Lyons diyor. inisiyatif alın ve ne istediğinizi söyleyin. Eğer şaşıracaksınız ne kadar sıklıkla sizin lehinize bu işleri.

Dating Site For Accent Lovers