12 Haziran 2010 Cumartesi

Philadelphia Amerika Birleşik Devletleri'nde en çekici insanlar ev sahipliği yapmaktadır.


PHILADELPHIA (Reuters) - Philadelphia Amerika Birleşik Devletleri, ziyaretçiler bir anket ve sakinleri Cuma günü gösteren en az çekici insanların ev sahipliği yapmaktadır.

1,5 milyondan fazla insan kent aynı zamanda en şık arasında en az, en az ve en dünyevi dostu aktif olması gerekir, Travel & Leisure dergisi ve CNN Headline News tarafından "Amerika'nın En Kentler" ankete göre bulunmuştur.

60.000 Hakkında kişi online ankete yanıt - www.travelandleisure.com de - hangi alışveriş, yemek, kültür gibi kategorilerde, 25 şehirler sıralanır ve şehir manzarası, Amy Farley, dergi kıdemli editörü söyledi.

unattractiveness için, Philadelphia sadece dip nokta için Washington DC ve Dallas / Fort Worth mağlup etti. Miami ve San Diego en çekici insanlara ev sahipliği, anket bulundu.

Ama Farley Philadelphia insanlar demek istemiyorum sonuçları işaret çirkin veya şehir kötü bir yerdir.

"Biz çekiciliği üzerinde oy değil, unattractiveness insanlar istiyorlardı. Travel & Leisure editörleri var Philadelphia cazip bir sürü insan olduğuna inanıyoruz," dedi.

"Onun sakinlerinin göreli çekiciliği sadece kentin hak değerlendirilmesinde bir ufacık bir faktördür."

Philadelphians 'benlik saygısı ulusal araştırmalar göstererek onların ABD'deki en şişman insanlar arasında zarar olmuştur. Amerikan Obezite Birliği ilk 10 kilolu kişiler için her yıl 2000 ve 2005 yılları arasında şehir olmuştur.

Ve bir şehir taraftarların ateşli sadakati için bilinen spor gurur tarafından 76ers, 1983 yılında NBA şampiyonluğunu kazandı beri herhangi bir dört ana spor ulusal bir şampiyon vardı kalmadan zarar olmuştur.

Internet Dating On The Rise