25 Haziran 2010 Cuma

Son Craze - Home Sex Toy Taraf


Stephanie Vaernet olarak Müşteriler sipariş lattes, modaya siyah ve pembe giymiş, odanın arka küçük bir masaya oturur. gibi hafif, yumuşak ve sarı, bir kahve evi olmalıdır. Yeri hem erkek hem de müşteriler ile dolu olduğunu ve bunların hiçbiri ne burada konuşmak için tahmin edebilirsiniz.

Seks oyuncakları.

Vaernet ve diğer cinsiyet oyuncak satıcıları gibi "Yenilikler", onları çağırır. Vaernet kadınlara Pure Romance, birkaç şirket için kişisel bir danışman olarak seks oyuncak partilerde yenilikleri satan kendi Web sitesine göre piyasalar "romantizm ve ilişki geliştirme ürünleri,". Ona açık ve samimi bir şekilde ile, o kolay bir zaman onu sanayi açıklayan vardır.

Ancak bu durum, dünyanın geri kalanı anlamına gelmez onunla rahat.

o hemen işini hakkında kodunu etrafında insanlar konuşan's iken onun gerçek konu ne farkında? O rahatsız olduğu için o da onun içkisine, bitmiş çünkü sonraki tablo hareket olarak kadın mı? Kalabalık Seattle's Best Coffee shop kişinin seks oyuncak tarafların temyiz takdir yapar.

Mary Kay veya Tupperware partiler, seks oyuncak parti benzeri bir danışman birinin evinde ve şovlar ürünleri konusunda toplantıları yapılmaktadır. Genellikle kadın-sadece bu tarafların ruh hali neşeli ve eğlenceli tutmak için alkollü içecekler ve oyunları içerir. En önemlisi, onlar gizlilik ve bilgi sağlar.

"Ben kesinlikle bir markete gitmek mahcup olurdu kadınlara seks oyuncak taraf temyiz," Nancy Daley, insan cinselliği üzerine bir ders öğreten bir UT eğitim psikoloji profesörü diyor düşünüyorum. "Bu kadınların büyük itiraz's - bunlar bakmak ve onlara dokunmak ve bir yabancının değil soru sormak ama oda senin sarsak ve birkaç margarita dolu" ile muktedir

Vaernet puan müşterilerine "örnek" bazı ürünlerin yerine sadece ambalaj bakmak bir şans ki dışarı.

"Sen yenilebilir şeyler tat almak, kokunu almak ve banyo ve vücut ürünleri, çevrenizdeki yatak odası aksesuarları geçmek olsun hissediyorum. You şeyler bakmak ve rahat olsun," Vaernet dedi.

ortalama kişi için, "seks oyuncak parti" kadın güvenli, paylaşım dostluk ve sırları duygu sıcak görüntü hatırlatmak değildir. yanılgıları ve seks oyuncakları ile ilgili mitler Bir çok kişi ihtiyatlı, hatta onlar hakkında yargılayıcı çekingen olun. Stacey Keith, bir biyoloji ve UT cinsel sağlık akran eğitmeni üst düzey bir yanlış kanı, sadece tek bir kişinin ya da cinsel deviants kullanmak ve satın olduğunu söyledi.

"Birçok kişi, seks oyuncakları sadece mastürbasyon için olduğuna inanıyor gibi görünüyor. Bazı kişiler seks oyuncakları satın insanların cinsel saldırgan ya da yalnız olmalı düşünüyorum," Keith dedi. "Bu samimi ilişkiler dahil bir çok oyuncak var."

Başlangıçta, seks oyuncakları kadınlarda histeri tedavisinde kullanılan, Daley diyor. Bu 20. yüzyılın başlarında bu ev vibratör, hangi ev gizlilik içinde satıldı icat kadar değildi.

"Bu, ancak bir seks oyuncak parti olmazdı gezici satıcı bu kas gevşetici ile birlikte gelirdim, şey titreşen," Daley diyor.

Seks oyuncakları hala cinsel sağlık ile yararlı olduğunda uyarılma ve cinsel işlev güçlüğü gelir, ancak potansiyel insanlar güvenen onlara haline sağlıksız olabilir Daley dedi.

promiscuous, böylece insanlar Vaernet öğrenmek için dokuz yıldır kocası, bir UT elektrik mühendisliği kıdemli ile evli olan sürpriz olabilir gibi Mitleri etiket danışmanları. O çok olumsuzluk girmeyiniz söyledi, ama insanların tereddüt anlar.

"Onlarla deneyiminizi biraz daha muhafazakar's Biri payı bulursanız zaman, arkadaşlarınızı davet ediyoruz," Vaernet dedi. "[Onlara nasıl bilgi, ki her seferinde bir satın alma sunuldu] ve söyle orada bir fırsat özel soru sorma" dedi.

Halen bir seks oyuncak parti için Pure Romance bagaj kapağı için UT-Baylor oyun sırasında gelebilir hazır değildir. Austin otobüsle tur ilk Texas durdurmak oldu. Etkinlik halka açık herkes tarafından, gelip uzak sohbet ve daha fazla bilgi edinmek için.

"İnsanlar tarafından gelip bir [ücretsiz] Silver Bullet kapmak. It danışmanları dolu olacak. Insanlar ilgi varsa ve taraflar veya iş fırsatı rezervasyonunuzla ilgili sorularınız mı var orda olacak" Vaernet dedi.

Toygasms! Seks Oyuncakları ve Teknikleri Insider's Guide