23 Nisan 2012 Pazartesi

Online Dating Nerds için Just Not bulunuyor


Erkek kız, oğlan kıza aşık olur, oğlan kız alır tanışır; bu kadar söyledim en iyi hikayesi.

Flört ve ilişkiler hemen hemen her yönüyle sayısız değişikliklere uğramıştır. Bir noktada, bir Sadie Hawkins dans sporadik vesilesiyle dışındaki ilk hamlesini yapmak için bir kadın için kesinlikle kabul edilemezdi.

Uzun mesafe aramalarında mektup yazma ve binlerce dolarlık saat dahil etmek için kullanılan mesafeli ilişkiler. Şimdi, İnternet gelişine, mesafeler o kadar küçük görünüyordu asla.

Hatta online dating kendisini değişimin kendi derecesi geçirmiş gibi görünüyor.

"Ben garip olduğunu düşünürdüm, yapmam gereken hiç bir şey," OSU öğrenci Charis Boamah söyledi. "Ama ben bu siteleri kullanarak evli kazanılmış olan bir sürü insan biliyorum. Bu gün ve yaş olarak, çok daha kabul edilebilir hale gelmiştir. "

İnternet partner kolej yıl ötesinde bu doğru pazarlanan, öncelikle eskiden değil sadece. Başlangıçta yaşlı erkek ve kadınları hedef için kullanılan web siteleri, bazıları son zamanlarda tamamen henüz konvansiyonel partner sahnesine dönmeye hazır olmayanlar, aksi boşanmış ya da edildi.

Ancak, İnternet birincil kullanıcılar her zamankinden daha genç olması ve her web sitesinin bir iş olmak, tanışma siteleri şimdi 18-25 yaşlı bireyleri hedefliyoruz.

Ama gerçekten bu hizmetleri kullanan üniversite öğrencileri mi? Ve değilse, neden olmasın?

"İnternet partner kaybedenler ve nerds için sadece ise," Josh Bordin, Londra'dan büyük bir tiyatro söyledi.

Burada alaycı, geçerliliği olsa, belli bir var mı? Sonuçta, üniversite-yaşlı insanlar birbirleriyle birlikte olsun ya da tarihler için karşılamak için hangi fırsatları çok sayıda var. Neden sonra birisi internet başvurmak istiyorsunuz?

Ohio State kesinlikle, Midwest en büyük kampüslerinden biri olma ile ders dışı faaliyetler için karşılamak için kolej yaşlı bireyler için başka fırsatlar var.

Brett Lysnkey, Cleveland gelen bir genç, "ücretsiz sitelerin Tüm ganimet aramalar için sadece oradalar.", Önerilen

Onun görüşüne göre yalnız değildi; UWeekly ile röportaj 30 öğrenci, yaklaşık yarısında Joe Merkens, Montrose gelen önemli bir sanat dahil olmak üzere, benzer bakış açıları vardı.

"Balık ve diğer ücretsiz sitelerin Bol seks sadece içindir" dedi. "Bir arkadaşım orada karşılanır adamlar yüzde 90 ile seks vardı."

Görünüşe göre, meşruiyet sadece bir gece için yalnızlık acısını hafifletmek için birini bulmak için bir yer olmaktan online dating, en azından anekdotal vardır.

Herkes olsa, online dating faydalanmak için kendi nedeni vardır. Veya daha fazla taraflar zevk ne kadar bağlı - - yetişkin Bazı karşılaştığında sadece bir gece kadar toplantı için internet kullanıyoruz.

Ancak, bazıları sadece vakit geçirmek için birini istiyorum.

Bobbi Holcomb, halen tıbbi kodlama ve faturalama için dersleri alarak, sadece yeni biriyle tanışmak için iyi bir adrenalin olduğunu bazen söyledi.

"Ve ben bir bar veya kulüp gitmeden bir tarihte gitmek istediğim zaman biriyle olmak güzeldi," Holcomb dedi.

Casey Stokley, Canton büyük bir sanat, o geleneksel birini karşılamak neredeyse imkansız olduğu çalışma ve sınıflar arasında çok meşgul olduğunu söyledi.

"OkCupid beni adamlar ne zaman I can karşılamak için bir şans verir," dedi.

Çevrimiçi arkadaş bugünün üniversite yaşlı kişi için bir büyük bir çekiciliğe sahiptir; bu sizin kendi terimleriyle karşı cinsten veya aynı cinsten üyeleri yaklaşmayı sağlar.

Kalma sahne, konser, oyun, bar, kulüp, vs, herkes için isnt arzu mekan tipik yerlere gidiyorlar. İnternet kullanan biri kendi tarih, zaman çerçeveleri ve lekeler ayarlamanızı sağlar.

"Bir adam bir McDonalds benimle görüşmek istediğini," Marissa Townsend, Grove City öncesi bir tıp öğrencisi söyledi. "Ben bir ürperti ilk tarihte girişimi hayran, ama ciddi?"

İlk temas yöntemlerinin yanı sıra online tanışma ve gerçek hayatta veya e know olanlar için IRL, arasındaki farklar nelerdir?

İnternet partner kullanarak deneyimli bazı kim göre, ikisi arasında herhangi bir fark bulunmamaktadır.

Shawndra Jones, Wright State Üniversitesi, ikisi de inişler ve çıkışlar var dedi.

"En büyük korku hikayeleri ben online rastlamadım adamlar gelir ve bazı gerçekten yürek olanlar da çevrimiçi gelmiş," dedi.

Çok hayatın her yönünü gibi online dating bunu koymak ne geri verecek, öğrenciler söyledi.

Ancak, hatta gece geç arayanlar ile, başarısız tarihleri ​​ve her şeyin, aslında olsun kendi online dating deneyimleri olduğunu daha derin bir şey. Bir kaç vardır

Uzun vadeli ve karşılıklı saygıya dayalı ilişkiler, aslında web siteleri niyetlerini olarak iddia etmişimdir bazı vardır. Onlar çok daha az ve kesinlikle uzak arasında, ama ne yok. Orada web sitelerinin her daha sık eski özdeyiş gerçek ispatı değil daha farklı sonuçlar sunmak; sizin için ne ödeme olsun.

Www.datingsitesreviews.com gibi eHarmony gibi bir aylık ücret gerektiren tanışma siteleri daha yüksek bir yüzdesi göre, Match.com ve Chemistry.com uzun vadeli ilişkiler üretmek için daha olasıdır.

Bu, büyük olasılıkla gece geç saatlerde ya da kovboy cowgirl için birini trolling başka ücretsiz şeyler alırken böyle bir karşılaşma için ödeme daha az istekli olduğu gerçeğinden kaynaklanmaktadır.

Ödeme siteleri uzun vadeli ilişkiler için meşru dikkat çekerler daha olasıdır Ancak, sadece toplantı birisi daha yüksek bir şansa sahip olduğu anlamına gelmez.

Columbus Laura D'Aveta, o "eHarmony ile yerde kazanılmış değildir" dedi.

Teknoloji gelişmeye devam ettikçe, özellikle herkesin, bir üniversite gibi büyük bir sosyal ortamda bu, yaygın bir elektronik sosyal ağ üretirler. Bu nedenle, partner için internet kullanımı, sadece bir sonraki mantıklı adımdır.

Onu isteyen herkes için kullanılabilir ve bunu koyduğunuz çaba miktarı kadar başarılıdır. Anahtar bu kadar sırf İnternet sizinle ilgilenen insanlar herhangi bir daha az gerçek anlamına gelmez gerçekleştirmektir.

Viktigere ting å gjøre før Big Date