19 Nisan 2012 Perşembe

O sağ biri değil. Boşanma ve Sonrasında Buluşma


Boşanma için tamamen hazırlıksız ve son derece korkutucu hissedebilirsiniz yıldırıcı bir süreçtir. Aynı uzanan sahne geri atmaya çalıştığı için de söylenebilir. Yazar Rosario Bacon Billingsley bu cevaplar vardır ve onun kitabında çok daha fazlası, O sağ One.Divorce & Bundan sonra Flört değil var. Bir arka plan ve ruh sağlığı ve yasal meslek hem de iş tecrübesi ile, o boşanma sadece bir yönü daha fazla rehberlik sağlar. Sonuçta yasal beklenti ve gerçekleri sürecinin ancak refahı, bir kişinin zihinsel alır psikolojik ücretli sadece içeren mükemmel dengeli bir kitaptır.

Onu tavsiye kişisel ve uygulanabilir hale getirmek için, Rosario Bacon Billingsley hikayeleri bir dizi kitabında düzenlemektedir. Bu şekilde, onu okuyucular spesifik örnekler izleyin ve nasıl ve neden her biri belirli bir konu var görebilirsiniz. Örneğin, ilk hikaye bir kocanın boşanma kendisine neler olduğunu kabul etmeyi reddettiği gibi destek ödemesi şartı anlatılır. O hiçbir şey borçludur bu onun inançları sağlam duruyor, ama okuyucu yakında hapis hizmet etmek olan, ve hatta onun iş lisansını kaybetme, onu hor göreceksiniz. Karım hakkında hikayeler merkezi bazıları, kocası üzerinde, diğerleri, bazıları sıkılmış veya flörtçü gelen Reddedilen prospektif ve diğerlerinden süreci söyle. Esasen, tüm tarafların temsil edildiği ve müvekkillerinin hep 'masum' parti değiliz. Ben yazar gerçekten hayat onu tavsiye getirdi vermedi şekilde hikayeleri kullanarak düşündüm. Onlar sadece mülayim yasal veya tarihlendirme önerilerini değildi; okuyucuların özdeşleşecekleri gerçek gönül yarası, gerçek ağrı ve koşullar insanlar oldu.

Kitap boyunca yazarın sesi oldukça zing var ve ben bunu beklemiyordum çünkü başlangıçta bana attı. Ve karakterler - - Açıkçası hangi davranışları söyleyebilir onunla iyi ayarlanmış ve hangi vermedi. O avukat, başkanlık hakimler ve bu Sayın Flamboyant, Sayın Stoneface, Yargıç aşağılık, Yargıç Power Play Bay Casanova gibi boşanma diğer tarafın karşı çıktığı için takma adlara sahip ve Bayan Know-It-All. Bu yazar, sinirli alaycı, yorgun, komik, ya da gerçekçi diyebilirsiniz, ama ben kesinlikle onu sevdim. Ve bir çok yeni boşanmış ve Namık Kemal gibi, ben tamamen çok onu bilgi ile tanımlayabilir.

O sağ One.Divorce & Partner Bundan sonra oversights düzenleme sadece küçük bir avuç içerir ve kullanılan dilin bazı tarihin kendisi yapar değil var. Örneğin, Rosario Bacon Billingsley metinde oldukça sık '1990s 'kullanır. 1996 - - Mükemmel mantıklı olurdu yayın zamanda. Ancak, gelecekte okuyucuları tarafından uzun süreli kullanım ve potansiyel uygulama için, bu on yılda ve sadece bu on yılın kitabı yerleştirir. Ben referans ve düşünün bir '90'ların kadının ulaşan üzerine kitap okuma durdurmak için bir okuyucu için nefret ederdi,' Yikes, o! Olmasını istemiyorum '. Ben bazı küçük değişiklikler (yani kullanım 'modern kadın' ya da 'bugünün dünyasında kalma' ve tamamen çıkarıp 'otomatik vezne kartı' references.I anlamıyla başvuru yüksek sesle güldü!) Ile birlikte düşünmek, bir daha zamansız kalitesi verecek kitaba. Bu küçük sorunlar haricinde, Rosario Bacon Billingsley fantastik tavsiye, empatik bir ses ve boşanma sürecinden geçiyor bu gerçeklik tokat keskin verdiğini düşünüyorum.