21 Mayıs 2010 Cuma

Ne Erkekler gerçekten Evlilikleri Think About


Erkekler kızlara göre daha sık ömür boyu singlehood ve birçok yolu olarak kadınlar olarak ciddi aile ilişkileri ile ilgilenen üzerinde evlilik tercih etme, erkek ruhunun içine federal hükümet ilk kapsamlı bakış sağlayan bir araştırmaya göre.

federal Merkezleri Hastalık Kontrol ve Önleme Atlanta tarafından düzenlenen ankette 44 fazla 12.000 kadın ve erkek yaşları 15 içeriyordu. Bu seks hakkında sorular çeşitli birlikte yaşama, evlilik, boşanma ve çocuk istedi.

Bu ilk defa erkekler periyodik olarak 1973 yılından beri yapılmıştır ajansın Çalışmaya dahil edilmiş olması. Analizi, Çarşamba günü yayınlanan, verdikleri yanıtlara odaklanan ve kadın tutumları ile bazı karşılaştırmalar sunuyor.

Bu hayatın tek geçer daha evlenmek daha iyidir beyanı "," erkeklerin% 66 Örneğin, kadınların% 51 ile karşılaştırıldığında kabul etti.

Daha bir adam daha ailesiyle birlikte başarılı kariyerinin de erkeklerin, "% 76 ve kadınların% 72 çok zaman geçirmek için önemlidir beyanı" için kabul etti.

"Ne zaman evlilik, aile ve boşanma ile ilgili tutumları sorulduğunda, daha çok erkeklerin evlilik ilişkisine," katılıyorum Gladys Martinez, çalışmanın baş yazarı diyor. "Çoğunluk katılıyorum o evlenmek daha iyi ve çok azı bu boşanma anlaşmak en iyisidir."

Michael Kimmel, New York Eyalet Üniversitesi-Stony Brook of sosyolog ekler: "Bu Amerikan erkeklik daha iyimser resmi oluyor." Diğer anket sonuçları:

erkeklerin% 55'i ve kadınların% 46 çocuk sahibi olmak niyetinde.

 · ilk evlilik% 90 çocukları ile canlı ve yanlarında, deniz ile beslenmesini ev ödevlerinde yardımcı olmaya ve etkinlikler onları çekici yer söylüyorlar babalar, arasında.

Neil Chethik, "VoiceMale: Ne Husbands Gerçekten Onların Evlilikler Think About yazarı, eşleri, Sex, ev işleri ve Taahhüt," yeni veriler 2003 yılında University of Kentucky ile birlikte yürütülen araştırma ayna gibi görünüyor diyor. evli erkeklerin% 90 'den fazla 360 erkek okudu, bir şans daha bitti yapmak veriliyorsa aynı kadınla evleneceğini söyledi.

"Her şeyin erkeklere bakmaya başladığını gördüm daha dikkatli erkeklerin kararlıyız veya adanmış gösteriyor," dedi.

USAToday.Com

Write The Perfect Online Dating Profil