5 Mart 2010 Cuma

Dating Surival Tavsiye Hız


Speed Dating tekli bir akşam bir düzine kadar potansiyel tarihleri şansı test sürüş sağlar. Katılımcılar, buluştuğu bir resepsiyonda biraz karıştırmak, sonra odanın masalarda yerlerini almalıyız. Çan sesleri ve her eşleştirilmiş-çift kapalı boyu birbirlerine kadar altı dakika var.

De altı dakika işareti, çan ve doğrultusunda sonraki tabloya erkekler taşımak sesler işlemini yeniden başlatır. Tüm hızı daters olan yine, ya da görmesini istiyorsanız izlemek için bir onay sayfanız var. Ertesi gün, onlar herkes onlar, aynı zamanda onları karşılamak istiyorum tanışmak istiyorum dedi organizatörler bir listesini almak.

Hız Arkadaşlığın itiraz kör bir güncel boyutu bir şans biriyle size Gerçekten gibi fark uzun, garip tarihte kalmış olma endişesi olmadan.

Lisa Günlük, "Dur Dumped Başlarken uzman ve yazarı flört," hız güncel bu tavsiyeler sunar:

â € ¢ Gülümseyin. Iyi bir ilk izlenim yapar. "Ben bu olayların çok katılmakla," Günlük "dedi. "Ve her zaman gibi bir iş fuarına gidiyoruz insanlar, kendi puan kartının üzerindeki herşeyi markalama aşağı çatık kaşlı bakın. Sakin ol!"

â € ¢ Giydirme başarı için. O "çalışmalar kalp hızını arttırmak ve cazibe yükseltmeden göstermiştir bir renk kırmızı â € giymek kadınlara tavsiye eder. Çünkü mavi Erkekler, o, mavi giymeli, diyor yatıştırıcı bir renktir. Temel olarak, nice çocuklar, sıcak kızlar giyim kırmızı mavi giyerler. Günlük onun tavsiye olayları kalma bütün katılımcılar kadar mavi ve kırmızı göstermek hızlı yol açmıştır itiraf ediyor.

â € ¢ iyi bir soru düşünün. Hız daters üzerinde aynı sorulara cevap ve tekrar "nereye geliyorsun € â üzerine hasta mı? Ne iş yapıyorsunuz? â € "böylece sıkıcı sorular sorarak değil büyük bir etki yapabilir. Onlar kendi kahramanları vardı eğlenceli için ne sor ne zaman çocuk, ne bir ıssız adaya üç öğe alırdım edildi. Onların yanıtları, ve onlar hakkında çok şey söyleyecektir soru gibi kadar onlara söyle. Speed Dating, Günlük, "gerçekten mükemmel kurulum olduğunu söyledi. Yalnızca altı dakika için eğlenceli olması. Herkes altı dakika için eğlenceli olabilir."

Speed Dating Yrityksille