26 Ağustos 2011 Cuma

60 Online 'sevenler' Had Sanal Seks Kadın tanışın


Tanıştığı hiç akşamları online erkeklerle flört harcadığı bir seri 'siber dater', onu bunu ilgi fikri ', daha az bağlılık ve dahil daha eğlenceli' diyor.

Pazarlama yöneticisi Siana Nelson forumlar, web kameraları, Skype ve dünyada erkeklerin bugüne kadar anlık mesajlaşma, e-posta, web siteleri kalma kullanır o gerçek hayatta karşılamak için hiç düşündüğü yok kimler.

Hattâ ona "severler" siber seks sonraki adıma ilişki sürer.

"Cyber ​​escort ileri bir yoldur, her modern kadının yapmalıyım. Ben herhangi bir adam ile tüm samimi anların tadını çıkarabilirsiniz, ama daha az bağlılık ve daha eğlenceli, "Güneş şeklindeki Nelson alıntı.

"Bunun yerine ilk günü akşam yemeği ya da bir film hareketleri ile gitmek zorunda, siber tarih ve ben bir Skype video toplantı planlayabilirsiniz. Bu payı 'bir şişe şarap, bir web kamerası kullanarak daireleri çevresinde birbirlerine göstermek ve anlamına gelir. Tarihini iyi gidiyor ve biz de istekli iseniz, biz tarih sonunda siber seks web kamerası aracılığıyla olacaktır. "

Amerika, Avustralya ve Kanada - Reading, Berkshire, Nelson, şu anda farklı ülkelerden gelen üç erkek çıkıyor.

Nelson kalbi 18 ay önce kırık ettikten sonra, o sadece internet üzerinden erkeklerle flört güvenlik istediğine karar verdi.

Nelson, çeşitli forumlar ve tanışma siteleri katıldı ve Avustralya, Amerika ve Asya'da benzer ilgi alanlarına erkeklerle sohbet başladı.

Nelson siber, avukatlar, yatçılar, mimarlar, inşaatçılar, aktörler ve çiftçiler de dahil olmak üzere 100'den fazla erkek tarihli.

"Ben tarihli erkeklerin yaklaşık 60 ile siber seks yaşadım. Bazıları sadece sohbet etmek istiyorum ve flört ve bu şekilde ilgi değilim bazı vardır açık olun. Ben onları çok ileri çünkü bazı siber seks için geri çevirdi. Onlar beni bilmek istemiyordu, sadece hızlı bir internet heyecan istedim, "Nelson ekledi.

Siana o seviyor çocuklar bir günlük tutar ve bunların siber tarih tekniği için onlara puan kazandırır. (ANI)

Taking Back rakkautta ja romantiikkaa