3 Eylül 2010 Cuma

9 Secret Sinyaller Your Body Language Men gönderir


Hatta vücut dili bir adam gönderir tüm mesajları farkında olmayabilir - hatta onunla konuşmadan önce. Okumak vücut için elimizden hızlı kılavuzu dil sinyalleri ve şirin bir adam noktaya en yakın zaman, tam olarak ne demek "Merhaba," bir tek kelime etmeden anlarsınız.

1. coyly Smiling

"Eğer kurnazca gülümsemek - Eğer dişlerinizi göstermeden - Gözlerini hafifçe kıstı iken, siz onu daha iyi tanımak isteyen bir adam söylüyorsun," James söyledi. Bu sinyal, en iyi ilk birini karşılamak kullanılır.

2. onun göz alıcı ve birkaç saniye için o tutan

Bu, beden-dili-flört cephanelik en güçlü silahıdır, Judi James, yazarı "Beden Dili Kurallar: A Savvy Kılavuzu Kim, kim Faking's flört's, anlamak ve kim gerçekten ilgileniyor söylüyor." "Eğer bakışlarını tutun Sadece bir buçuk artık olağan salise gaze daha, ikinci ve daha sonra aşağıya bakmak için geri ona, o ona kabul ettik adam söyler ve ne gördüğünüzü gibi, "James söyledi. kalabalık bir barda bu hareket edin ya da bir partide.

3. Saçlarınızı veya kıyafet Sabitleme

Yaptığımız bu zaman biz izleniyorsunuz konum farkındayız ve biz elimizden geleni bakmak emin olmak istiyorum, James diyor. Bu onu sizin Sana teslim farkettik hissettirmek Bakım jestleri.

4. kolunu Fırçalama

Bu sınır test dokundu. "Erkekler fiziksel yakınlık için ilk jesti olarak görüyorum," James söyledi. "Sen karşılığını ve benzer bir şekilde sana dokunmak onu davet ediyoruz."

5. diğer insanlarla etkileşimde

Bir arkadaşınızın saç veya onunla konuşurken bir arkadaşının koluna dokunarak ile oynamak nasıl iletişim bir temsili olarak görür. "Bu jestler bir adam ya o senin müessir bir alıcı ya da onun bir o şekilde size dokunmaktan olabilir söylemek," James söyledi.

6. uzağa gibi, sarılmak öpmek veya onu selamlamak bakıyor

Eğer odanın etrafında, kapı veya başka bir adam size merhaba bir adam demek bile bakarsanız, onu o kadar da onu içine James diyor değilsin söyler. "Hatta bir başkası için uyanık olabilir," diye ekler.

7. onun hareketlerini taklit

"Making ince tweaks hareketleri ayna bu iki aynı sayfada onu gösteriyor," James söyledi. onun tüm alir gibi hareketleri ya da çok açık, garip ama bir şey ince aynı yükseklikte içkinizi holding gibi gelebilir Yansıtma.

8. Senin kollarında Katlanır

"Klasik olarak, insanlar görüyorum bu insanlar repels engel jest ise," James söyledi. Iki farklı versiyonu, her biri kendi anlamını bulunmaktadır. "Senin kollarında kendini kucaklama içinde, böylece ellerini göğüs kafesine dokunmatik katlanmış iseniz, bu sizin güvensiz ya da sıkılmış hissettiğiniz anlamına gelebilir," diyor. "Kollarınızı böylece ellerini pazı olduğunuzu o katlanmış iseniz, o konuşmaya ilgi değiliz onu söylüyorsun."

9. sürekli göz teması diye konuşuyor yapma

"100-yüzde göz teması da sizin dinlediğinizi göstermek için başını sallayarak süre diye konuşuyor ona vermek, onu sen ne demeye değer söyler," James söyledi. Ama sen kısaca zaman konuştuğunuz görünmelidir. "Çok fazla uzun süreli göz teması ya da hatta dürüst olmayan korkutucu bakabilirsiniz konuşur."

Online Dating industria ittica di crescere del 25% nel 2010