18 Eylül 2011 Pazar

Brother Hook Up


Hepimiz "Hook Up aA Kardeş." Ifade duydum Ve daha bir kadın ile bir adam kanca daha?

Her gezegen üzerinde tek adam arkadaş olarak en azından bir kaç kız vardır. Yani teorik olarak, daha fazla çocuklar bildiğiniz gibi, daha fazla kız bilmeli.

Eğer böyle bir şey gider arkadaşlarının birinden bir telefon çağrısı alır düşünün:

"Hey, kardeşim, bunu kontrol edin. Arkadaşım Stacy konuşurken, biliyorsunuz, bu resmi sevdim sıcak sarışın civciv seni gösterdi? Ve oğlum bu yana, ben size büyük zaman satış oldu ve o bu satın alma.

"Eğer bir müzisyen, bir dövüş ustası, ve o yok gibi kadar, o seninle tanışmak ölüyor bulunuyor Eğer brokoli nefret konum nasıl ben onu söyledim sonra Burada kendi numarası bulunuyor -. Ben Cuma gecesi açık tutmak için onu söyledim bu yüzden size bir şey ayarlamak. Onunla kadar. "

Kutsal Mesih. Bir arkadaşa ya da ne mi?

Bana bir Psych önemli diyoruz, ama bu biraz analiz edelim, olur mu? Arkadaşınız sizin için işin en az% 80 sadece özen - bir dans / konuşma / telefon numarası, vs için bir isteği göz teması ve potansiyel reddedilmesi kurmaya çalışıyor beceriksizlik tamamen bypass ettik ..

Konuşma bir başlangıç ​​noktası olarak hizmet verecek şeyler o zaten sizin hakkınızda bazı şeyleri bilir, söz değil. Yani şimdi arkadaşınıza en sinir bozucu bir ilk erkek-kadın etkileşimi yönlerini ortadan kaldırdı, geri kalanı düz yelken olmalıdır.

Hepimizin bildiği gibi, büyük bir adam, ve sizinle herhangi bir kız hiç yapabilir en iyi karar olduğunu tek sorun (şimdiye kadar, yani) bir kız, bunu kanıtlamak için günün zaman vermek başlamıştı onun için çok.

Eh şimdi onun zamanı var - iyi bir arkadaş (alkol ya da cömertçe ödüllendirdi olacak birlikte bitti, ya da bir kız arkadaş lehine dönen bir dahaki sefere) zaten emin yaptı Bu.

Mantıksal olarak, bir kadın onu sonra aynı sonuca gelmek için. Daha kullanılamaz ve / veya arkadaşınıza ilgisiz olduğunu öğrenmeye (zihinsel, duygusal ve hatta mali) çok daha kolay bulunuyor: aşağı vurularak elde kapalı şişmiş olan / ayağa kalktı, verilen sahte veya Sağılan alıyorum (Doc Love icat açısından) bir "paralı asker" ya da "profesyonel dater."

Kadın milleti, müttefik, Cosmo dergisi ve kadın-yanlı aşk uzmanları uzun bir süre önce adam bir savaş yürütmekte olan biz başımızı bir araya koyarsanız kazanmak ve üstün mantığı ile bu basit, duygusal yaratıklar zekâsı bir savaş.

DJ sitesinde her şeyi okuyun - kendinizi ve aşk hayatı geliştirme konusunda ciddi iseniz, o zaman yanlış gidecek değildir.

Ve unutmayın, bir dahaki sefere senin bir kadın arkadaşı şikayet / sızlanan / o yalnız kalmaktan, ya da nasıl o iyi bir adam bulamıyorum nefret ne sevgilisi ne pislik, ağlama, ağzınızı açın ve mutlak bir Bu gibi sesler:

"Stephanie, ben hiç arkadaşım Joe hakkında söylediler?? Ah, o harika! Onu isterim ..."

Bu adam, bir defalığına, sadece tarih, hatta sadece bir telefon numarası koydu olsun, ister o bildiğiniz daha çaba için teşekkür ederiz ve buna karşılık özellikle istekli olacaktır; Sonra onun sizin için ne yol kadar Arkadaşınız konuşmayı Aynı nezaket.