25 Ekim 2010 Pazartesi

Dating Güvenli Hızlı


"Genellikle, kendi kendime bütün dans pisti var," diyor.

Ama bu Perşembe gecesi, gece kulübü, restoran çoğunlukla yaş tekler karışarak dolu

55-35.

24 46 yaşındaki muhasebeci ve boşanmış anne - ve 26 yaşındaki kızları San Lorenzo-A daters Kanat, esaslı tarafından atılan hızlı single parti için özellikle gelen her ayın ikinci Perşembe düzenledi.

kadın ve erkek Commodores, Eagles, ve Earth, Wind & Fire posterleri altında, yan kapalı sohbet 10 tablolar olarak parladı dans pistine.

Mat Delima, A daters eş sahibi Wing, DJ's mikrofon aracılığıyla Hızlı kalma anahtarı gerektirmektedir.

"Beni orada gel yapmayın" diyor.

bir 5 $ giriş ücreti için, tekler geçmeden önce her beş ila 10 dakika boyunca diğer tanımak. Her katılımcı bir restoran hediye sertifikası veya bir gün spa bir kupon gibi bir ödül kazanır.

Parti orta öğretim yılından itibaren San Lorenzo sakinlerinin Delima, 28, ve Justin Wong, 29, Cal State East Bay mezunları ve arkadaşları tarafından 2004 yılında başlayan, A daters Kanat tarafından sunulan birçok hizmet biridir. Delima iletişim ve Wong bir ana iş's alanında lisans derecesine sahiptir.

onlar iş başladığından beri iki yıl içinde, o büyüdü ve çeşitlendirilmiş bir one-stop shop içine uzanan stilleri her türlü. Onlar "wingmen" ve "wingwomen" â € "ortakları ile başladı, kim forone akşam, antrenör nasıl karşılanacağı ve bir yabancı birisi ile buzları kırmak üzerinde teknik bir istemci.

"Bu korkutucu bir deneyim," Wong dedi. "Bu kişinin bütün gece darbe olabilir. Birilerinin yaklaşımı ve size bir şeyler söyledi isterdim."

zaman yüzde doksanı, bir wingwoman bir adam yardımcı oluyor.

"Kadınlar sadece daha çok giden var," Delima dedi. "Onlar daha çok inisiyatif almak."

Dinamik çifti WingA daters çalışan güçlerini oynamak. finansal hizmetler yılında San Francisco'da tam zamanlı çalışıyor Wong, operasyonel yan kolları. O Web sitesinde değişiklik tasarımlar sözleşmeleri ve alanları e-postalar tutar.

O da single etkinliklerde toplanan bilgilerden 5.000 'den fazla single ayrıntılı bir veri tabanı tutar.

dot-com patlaması ve büstü kurumsal Amerika ile geçiyor sonra, Wong "Biz değil kendimiz için çalışmak istiyorum." eklendi

Delima, Clear Channel Radyo için reklam satış çalıştım ama bir daters Kanat kendini tam zamanlı adamak için üç ay önce durdu, iş bağlantıları ve şimdi de kör tarih düzenlenmesi kurulması.

çeşitli çevrimiçi hizmetler dating çalıştı sonra, Annemarie Evi, 38, Delima tarafından kurulmuş iki gün önce bir kör tarih oluyor, sonra ShBoom oldu.

"Ben bir liste var," dans öğretmeni o bir ortağı da arıyor ne sorulduğunda, "dedi. "Ben daha kişisel bir dokunuş ile düşünüyorum;. O (Delima) Bana dinleyen uymuyor biriyle beni koymak değil."

Ev ve 10 yıldır evli olan ve bugün kendi başına iki çocuk yükseltir.

Neredeyse o "Etrafta ahmaklık vaktim yok." Birlikte parmakları, sonra pinching

Adayları ve profil kalma bir 50 soru doldurmak onlar yemeğe gitmek için karar vermeden önce genellikle bir kafede buluşuyor.

Evin en son tarihe Perşembe günü partisinde da vardı ve onlar telefon numaralarımızı verdik söyledi Tim Moreno, 50, birlikteydi.

"Çok lokal yoğunlaşmıştır. Diğer hizmetler uzak insanlarla tanışmak," Moreno A daters Kanat ona çeken şey belirtti.

Boşanmış 12 yıldır, o sadece zaman zaman insanlarla tanışmak için dışarı gidiyor.

"Bakkal tesadüfen insanlarla tanışmak için, saldırgan bir yaklaşım almak zorunda" dedi. "Bu kadar çok insan bu alanda var ve ben onları karşılamak için. Ben, kaliteli insanlar iyi bir zaman toplantı gidiyorum istiyorum."

Ben Esposo, 20 yıldır bir gece kulübünde DJ, bugün 1970'lere kadar müzik ShBoom de enerji tuttu.

"ShBoom büyükler için eski moda eğlenceli yönelik olduğunu" dedi. "Bu değil, bir weeknight üzerinde burada birşeylerin eğlenceli almak için hafta sonu beklemek iyidir."

Kulüp ayrıca A daters Kanat ile ortak çalışmaktayız Pleasanton ve San Francisco, diğer sıcak noktalar ile bağlanmıştır.

Son dört ay içinde, Delima ve Wong 150 üyelik kartları sattık. 50 $ her anda, kart 25'ten fazla yerel işletmelerin de tekler kulüplerinde ücretsiz kapağı ücretleri gibi indirimler alarak kendini geri öder.

"Biz her yere teslim ettik ve bunu samimi bir atmosfer olduğunu görüyorum" Delima dedi. "Birçok insan 'Nereye gidebilirim?', Bize soran vardı"

Bu iyi yemek ve konuşmak için bir ortam yeterince sakin, ya da insanlar bir tarih için hazırlayabilirsiniz salonları ile low-key, ailesine ait restoran gibi uzanan odaklı işletmeler vardır. Işletmeler Wing A daters Web sitesine bağlanır. Web siteleri bir inşa olmadan Delima ve Wong da işletmelere yardımcı.

Livermore Loretta Brown, 48, hız-online gruplarda sahtekârlık ile hayal kırıklığı sonrası kalma için geldi.

"Sen bir-bir var ve göz kontağı var mı kimya varsa anlamaya olabilir," dedi. "Kişiler arıyor insanlar çağımızın bir yeri vardır. Bu harika."

Bir daters partiler genellikle yaklaşık 200 tekler çizmek Kanat. Hizmet, yaş veya cinsel yönelim tarafından ayrımcılık yok ve sonunda bir gay hız kalma parti planlıyor.

"Evet, ben bir wingman ile seni bırakacağım," Delima dedi. "Ben kanca herhangibirini olacak."