1 Aralık 2010 Çarşamba

Meşgul Yöneticiler için Online Tanışma ipuçları


Katharine Blodget By

Ve şimdi sizin sonrası iş yaşamına kısaca odaklanalım ...

Son birkaç yılda, ben birkaç sitelerinde millet bir çok online tanışma becerileri yaşamaya vesile oldu. Ben en çok insanların bazı online dating beceri geliştirme olduğunu bildirmek için üzgünüm.

Eğer (sırasında?) birilerinin peşinden takıl serin bulmak için tanışma siteleri kullanmak için çalışmak istiyorsanız, iyi bir ilk izlenim için yardımcı olur. Yani burada bazı hızlı ipuçları ...

İnternet çocuklar için ipuçları dating

ile reklam başlamak Why Don't değil "Ben güzel bir adam ..." am? Çünkü bu sadece bir aptal olduğunu göstermektedir. aslında güzel Beyler bu kalite kayda değer bulmuyorum.

"Ben herkes gibi değilim ..." Kendinizi fazla Get söyleme. Sadece herkes gibisin! Eğer Match.com konum İşte bu nedenle.

Dürüst olun ... ama her şeyi söyleme. Ve dikkatli kelimeler seçin. Eğer sen "bir Omnivore arayan," aynı şeyi söylemek için farklı bir yol bulmak. "Omnivore" komik değil. Bu tehdit's.

reklamınızı veya intro e-postalarda berbat başlıklar yazmayın. Ben burada, ama yavan olmak istemiyorum tanışma siteleri seri ilan bir başka biçimidir. Eğer bir ürün, potansiyel alıcılar için satıyoruz tarif etmektedirler. Merhaba "ya da" orada Merhaba "Mmm Merhaba" include başlıklar:) "olumlu bir ışık altında ürün boya yok.

Bir bebek koyun tutan resminizi post etmeyin. İtiraf ediyorum: Ben bunun için düştü.

Yapmak "Hi." Yazmak "Merhaba" dır, tamam aslında. O etkili. "Mmm Merhaba" aptalca.

Internet kızlar için ipuçları dating

Eğer "cennet" veya bir "nadir tür" kadınsı "olduğunu reklamlarınızda devlet etmeyin ..." Herkes bunları söylüyor, ve onlar çok yardımcı olmamaktadır. Eğer bir kız iseniz, bir sen (Tamam, belki de değil) "kadınsı" konum varsayabiliriz. "Cennet" bir yerdir. Ve "nadir tür" hayvan çeşit benziyor.

Kendinizi iyi görünümlü resim yazılan bulabileceğiniz en iyi etmeyin. Üzgünüm, bu konularda. (Ve bu da sizin için önemli. Böylece yüksek atından aşağı olsun!)

ana headshot fotoğraf olarak bir profil (yüzünüzün yandan bakış) göndermeyin. yüzünün yarısı bir yan Revealing ama bazen seksi de kalan korkunç olabileceğini düşündürmektedir. yol kötü haber çık.

Yapmak "sizden haber bekliyor ..." demek ve duymak istediğini emin olun. gibi başlıklar "Wanna şey yeni ve eğlenceli denemek?" veya "Büyük en iyisi" daha iyi bir porno sitesi için uygundur.

alay üzerinde yük veya reklam kendiniz hakkında övünme etmeyin. erdemlerini ve başarılarını öven kibirli ses olabilir. O da sıkıcı.

, Gerçeklere uygun kendinizi ve yaş tarif yapın ve dont's yukarıdakilerden herhangi yok kimse yok. Gerçek sonunda ortaya çıkacak. Bir de şimdi olabilir.

Orada, ne kadar kolay olduğunu görmek?

Manchmal ist es wirklich besser, den ...