9 Ağustos 2011 Salı

Sizin Big Tarihi Önce Yapılacaklar Önemli Şeyler


Tarih öncesi bir kontrol listesi var mı?

Bu önemli bir tarih gitmeden önce yapmanız gereken şeyler basit bir liste.

Dişlerinizi fırçalarken, duş alarak, belki saçları kesilmiş, tırnakları kesmek, vb gibi kendinizle ilgili şeyler

Banyo temizlerken, bulaşıkları yıkama, halı vakumlama, buzdolabı vb içecek ve munch şeyler sunan emin olun gibi - Ayrıca evinize hakkında

Vb rezervasyon yapmak, bankanın para almak, araba yıkama gibi - ve listenizdeki diğer çeşitli öğeleri içermelidir

Bu önemli ama unutmak apt tarih öncesi kontrol listesi öğeleri, özellikle de önemlidir sizin koyarak, banyoda tam bir rulo tuvalet kağıdı yerleştirerek, tam bir gaz tankı var emin olun favori kolonya, vs ne olursa olsun. Bu liste, kişiden kişiye farklılık gösterebilir.

Eğer bu özel tarihte olağan oluyor dışarı bir şey çok az şans olduğunu düşünüyorum olsa bile, her zaman olacağını planı olmalıdır. Daima hazırlıklı olun.

Onu yere karşılamak gerekiyordu olsanız bile, siz ve eşiniz bir noktada arabanızda kadar rüzgar olacağını planı ve buna göre hazırlık gerekmektedir.

Iki yere geri geliyor size çok az şans olduğunu düşünüyorum olsa bile, sadece durumunda onun yerine yer tertemiz ve her şeyi olması gerekir.

Şey "cinsel" oluyor hiç şansı çok az var düşünmek bile, bu plan ve uygun koruma, madeni, kamçılar, tavuk, ya da mevcut ilgilenen ne olursa olsun diğer garip şeyler var.

Bu basit bir kontrol listesi, büyümek ve daha fazla, hayatınızı çok daha basit ve güncel çok daha az stresli hale getirecek bir tarih olarak büyüyecek olması.

Her zamanki gibi -, onu almak için geç çalışan kapı dışarı yolda olmaz her yerde kirli tabakları olduğunu fark ettiklerinde, çöp taşan, size gaz ihtiyacı, şarap, ve sizin için var bankada para almak için durdurun. (Oh, ve bu arada, söz konusu ATM, ders, çalışma olmayabilir.) Sonra 45 dakika geç gelmesi, tarih zaten rahatsız olduğunu ve stresli konum, terleme, ve benzin gibi kokuyor.

Bu senaryo size tanıdık geliyor mu?

Şimdi tarih öncesi kontrol listesi gelişmekte başlatın ve tarihleri ​​keyifli, stressiz ve eğlenceli deneyimler zannediyorsunuz.