16 Haziran 2012 Cumartesi

Yeni Online Dating Site Tattooed İnsanlar Aşk bul yardımcı olur


Ne olursa olsun yaş, partner eğlenceli ve flört olabilir ama aynı zamanda, çok yoğun, karmaşık ve kararların bir mayın tarlası olabilir. Görünür dövme ve piercing ile, alternatif bir yaşam yaşamak 18-29 arasında Yetişkin şimdi bu ilk izlenim aynı deneyimi vardı TattCafe.com ve toplantı diğerleri katılarak yargıları önleyebilirsiniz.

Online dating sitelerinin çoğunluğu gülümseyen bir yüz bir profil fotoğrafı gerektirir ama TattCafe.com dövme sanatını içeren vücut parçaları doğru üyeleri tanımlamak için de önemli olduğunu hissediyor. Yani üye bile shyest tamamen kendilerine 'teşhir' olmadan onların kişilikleri bir bakış vererek rahat hissedebilirsiniz.

TattCafe.com e-posta, sms, video chat, üyelerinin teşvik değil, anonim bir arama özelliğini kullanarak birbirleriyle konuşmaları ancak onların Grupları ve Etkinlikler alanlardaki dövme sözleşmeler gibi sosyal olaylar, oluşturmak / katılırlar.

"Üyelik Kanada, ABD, İrlanda ve İsrail vücut sanatı ve kültürü ile ilişkili yaşam tarzına sadık diğerleri karşılamada en çok ilgi olmanın şarkıları ile son birkaç hafta içinde gittikçe artmaktadır," Helen Siwak, TattCafe başkanı diyor . com. "İstatistiksel olarak bizim üyeleri kendi hayvanları için sevgi, müzik, seyahat, ve bu, gönüllülük, aktivizm ve alternatif maneviyat vejetaryen olarak yaşam tercihleri ​​var."

Www.TattCafe.wordpress.com tüm TattCafe.com üyeleri ve topluluk üyelerinden içeriği kabul edilecektir: Bu yaşam tarzı partner portal da eşlik blogu var.

TattCafe.com dövme ve onları sevenler için yaşam portalı olarak konumlandırıyor. İnsanlar, olaylar, forumlar ve hayırseverlik bağış bu niş pazar tanışma siteleri gelecekte belirgin tüm özellik.