31 Ağustos 2010 Salı

Başarılı Online Dating için 10 İpuçları


Sen online dünyasına uzanan yeni? Burada predatör ve kaybedenler karşı orada kendinizi koruyarak çevrimiçi uzanan başarılı yardımcı olmak için ipuçları on.

1. Yaratmak ilginç ama çok seksi bir ekran adı. Evlenmek herhangi ipuçları önlemek ya da eksik evli olmak ya da daha isterler hemen WannaBeMarried82 veya SexKitten69 gibi seks. bir takma ad için ikinci neden orada çok yakında kendinizi koymaktan kaçınmak gerekir çünkü adınızı içeren bir ekran adını da kaçınılmalıdır. Siz doğru kişi değil, sadece herkes için gerçek adınızı vermek istiyorum. genellikle erkeklere çekici bakışların dayalı bir ekran adı deneyin. Ya da, birlikte ve kullanım şey belirsiz tüm kaçının.

2. Nerede yaşadığın ya da binlerce kilometre uzakta size posta kodu, en 50 millik dışında bulmak her adama kaçının göndererek e-postalardır. miktar ne ise yanıt çok üretmek, sen seçici ve aklı başında olmak istiyorum. Bu, sabırlı olmak gerekir anlamına gelir. Bazı erkekler ve sizinle irtibata geçecektir çoğu kez tutulan bir tarihe götürecek değil, evlerini terk edecek hiç lastik-kick yanıtlarını bir demet. Birisi size fantezi, sizinle iletişime değilse onu kısa bir e-posta göndermek ve daha sonra onu takip bekleyin. Ve demek beklemek yok.

3. Ne zaman e-posta yoluyla, bir ilk tarihte cevap vermeyi reddettim herhangi sorulara cevap önlemek temas yaptık. Eğer adam, dikkat çok fazla kişisel sorular sorarak başlar. Aynı zamanda iyi bir fikir değil hakkında ne kadar evlenmek istiyorum onu anlatmak için sizin gelir, geçmiş ilişkiler, sağlık sorunları, vb ile ilgili muhtemel tarih bir şey söyleme.

4. Dahil birden fazla fotoğraf size decloak. Ve dürüst olmak. sen, dont böyle bir resim ortaya koymak değil, 510, kumral saçlı, mavi gözlü güzellik varsa. Erkekler görsel açıdan çok daha çekici bulmak ve her zaman her pot için bir kapak olduğunu unutmayın. Birçok fotoğraf sonrası, bir adam ve o size uygun olduğunu daha önce isteyip onun tipidir bakmak hakkında daha iyi bir fikir alırsınız. Bu çok önemli. Hiçbir şey yok kötü birisi ile sevmemek bir tarih oluyor daha da kimin daha sizinle heyecan azdır. Iyi herşey burada bir şekilde sizin gibi gurur koymak. Daha sonra, adam başını olmayan bazı fantezi görmek için geliyor.

5. onların fotoğraf gönderebilir, unut gitsin olmaz. Bir şey gizlemek zorundadır. fotoğraflar üzerine kendisinin bir resmi çıplak falan kibar daha az, unut gitsin yapıyor gönderirse eğer. O da gizlemek için biraz var ve kapıdan bir karmaşa içinde rüzgar olacaktır.

6. Arkadaşlık sitelerinin çoğu, bu yeteneğini sadece bir profil ve resim göndermek için yeterlidir. Bu neredeyse otomatik bir düğmeye çift tıklama ile yapılabilir. buna değer ne için götürün. Bir kişi sadece onun resmi ya da profil gönderirse, o çok fazla zaman israf etmedi ya da kendini düşündü ve o bir yanıt değerinde olmayabilir. O zaman bir e-posta yazmak zorunda değilse, bu ona israf senin zaman değmez.

7. Ne zaman bir e-posta almak, yapmak her zaman muhtemel tarih e-postaya cevap daha önce en az 24 saat (48 daha iyidir) bekleyin. Eğer çok hızlı cevap varsa, o çok umutsuz olduğunu ya da size serbest zaman çok fazla var izlenimini alabilirsiniz. İşte yapabileceğiniz en kötü şeydir. Her zaman bir şey yapmaya olmamanı bile ancak mutfak zemin mopping ve çivi yaparken onu sıkma olmak istiyorum. o size her zaman, senin gibi davranacağım bir şey yapmak zorunda cehennem dışarı çıkabilirsin ama telefon üzerinde bekleyin düşünüyorsa.

8. üzerinde kişisel web sitesi ya da cevap günlük e Don't bir Cuma veya Cumartesi günü postalar. Watch Battlestar Galactica ve Stargate Atlantis. Siz olsanız bile olduğu izlenimini müsait değildir vermek zorundadır. Yani başka bir şey umutsuz görünüyordu dışında yapmak bulabilirsiniz.

9. bir adam yanıt vermezse, e-posta onu durdurur. o gerçekten toplantı ilgilenen varsa, o sizinle irtibata geçecektir ve bir tarih için dışarı sorun. onun tepkiler yavaş iseniz, bu ilgilenmiyorum hes anlamına gelir. Onun ikinci seçenek değil ile rahatsız değerdir. Her zaman ilk tercihi olmak istiyorum. A çabuk yanıt her şeyi ilgi anlamına gelir. , Ne zaman ki, sıcak yeni DVD veya CD, etrafında birkaç hafta için bir taahhüt satın yapmadan beklemek mi satın almak istedi kendinize sorun? gün bir dizi geçmesi halinde ve hiçbir e-posta gidecekseniz Eh, sen sıcak DVD öyle.

10. Eğer çok sayıda e-posta ve yokmuş taahhüt hatta kahve karşılamak için döviz varsa, nerede bu ilişkinin gidiyor tekrar düşünmek gerekir. sen bir e-posta İlişki, seyir halinde büyük thats. Bu adam mükemmel. Bir canlı tarih istiyorsanız Ancak, ustaca ve bir ipucu dışarı atmak basıncı gerekir. Söz sizin arkadaşlarınızla dışarı gidiyor onunla tüm iletişim durdurma düşünün. Cehennem ya off çit olsun ya da uzağa git. Her iki şekilde de bazı olacak, bazı alışkanlık, ne yani, gelecek!