21 Nisan 2012 Cumartesi

Bar'da Yedekleme mi ihtiyacınız var? Sen Şimdi bir Wingman Hire miyim


Bayanlar (ve baylar): almak bir barda ilgili bir tek yaklaştı konum dahaki sefere dikkat. O var olan çekici, aşırı ücretsiz arkadaş sadece yardım kiraladı olabilir.

Wall Street Journal'a göre, profesyonel bir "WingMan" veya "wingwoman" işe bütün ülkede attı olan hizmetleri ile, partner olası bir geleceği.

Tanışma siteleri genellikle eski resimleri veya yanıltıcı bilgi, Susan Baxter, Boston Wingwoman Hire kurucusu, sahip profiller ile çevrili iken ona hizmeti istemcileri kişi kadınların karşılayarak geçmiş ilk yargıları görmek için izin verdiği Dergisi söyledi. (Tabii ki, bir işe wingwoman kullanarak, istemci biraz kendilerini yanıltıcı ediliyor.)

A $ 130 ücreti ona utangaç istemci konuşmayı kolaylaştırmak ve genellikle kendilerini güzel yapmak, kadınlarla birlikte buz kırmak yardımcı olan süre içinde Boston wingwoman, müşterilerine zaman 2 saat alır. Boston Wingwoman web notları Kiralama, "Erkekler, çok daha arzu edilir kendi taraflarının çekici bir bayanla aldığı görülmektedir ki bak" ve bir kadın o "'isabet' görüntüsü vermeyecektir konuşma başlatmak zorunda tarafından ilgi bir kadın. "

Kavramı bir konuşma içine hafifletilmesi ile bir arkadaş yardım-sahip olsa da, kötü bir mutlaka, ve belki de kadınlar ve erkekler ne yaptığımız hakkında bilgi toplamak ve tüm yararlı bir deneyim olduğu için yanıt vermeyen değildir.

Bayan Pivot, Indianapolis merkezli bir çöpçatanlık servisi, atölye çalışmaları, yanı sıra wingwoman (ya da onları aramak gibi "pivot") hizmeti sunuyor. Web sitesinde, bu milyon dolarlık soru soracağız: "koçluk Hitch veya Pick-Up Artist şeyler gibi mi?"

İstemci sabitlenmiş olduğu sadece bir kişinin takip ve Arkadaşlığın gerçekçi bir fikir gerekçe, yazdıkları "harika bir film olsa da, Hitch, bir Hollywood fantezi". Pick-Up Artist üzerinde çok fazla duruluyor "kısa vadeli hedefler, konserve hatları ve ilişkilerin cinsel yan."

Bir sarsılan utangaçlık ya da göz profesyonel bir güven güçlendirici (bir wingperson şeklinde) ihtiyaç duydukları sadece yardım olabileceğini bulabilirsiniz yakalandı yakalanmış bir kişinin nasıl yaklaşılması hiçbir fikri olanlar. Ancak, sadece bu durumda kendi hareket, o kadar sığar ya da o yaptığı yeni sevgilisi mizah cömert bir duygusu var umabiliriz.