20 Ekim 2011 Perşembe

The Kiss kapatın


Yakın hakim sonra, o zaman senin oyun bir sonraki seviyeye yükseltmek ve öpücük yakın yürütmek. Bu muhtemelen ilk seks kısa bir kadının toplantı sırasında uygulayabilirsiniz iyi Kino.

Burada nasıl yapıldığını:

Ancak yakın bir öpücük yapmadan önce, ilk olarak bir dizi yakın yapmak gerekir. Onun sayısı, o bir yazar olduğundan emin olun alırken. Onu yazmak gibi bunu zaten değilse, onun kişisel bir alan içine almak, ve sadece ona numarasını yazmak izlemek yakın alıyorsanız gibi hareket.

Bir ayak uzakta onun hakkında kafa pozisyonu ve o aşağı yazılı sayı doğru gözlerinizi doğrudan. O onu eller zaman, her iki yüz-yüze olmalıdır, hemen bir saniye için onun gözlerinin içine bakmak ve söylemek gerekir "iyi, tamam ..." (Daha sonra ileriye doğru küçük bir adım atmak, öne doğru eğilin ve söylemeye başlar Başınızı hafifçe eğin, dudaklarını gözlerini odak ...) "Sonra görüşürüz."

Bu şekilde onun dikkatini ne söylüyorsun doğrudan odaklanmıştır.

O kesinlikle o sana bir öpücük için gittiğini gördüğünde ona ne söylüyorsun bilmek istediğiniz olacak. Söylemek istediğim şey söylüyordu bitirdim zaman, dudakları neredeyse onun dokunmadan olacaktır.

Ben öpücük dilini kullanma niyeti ile gidiyor öneririz. O ne tür ya dudakları kapalı tutmak ya da onları açarak istediği öpücük belirleyecektir.

İlk bakışta öpücük yakın uygulamak için biraz korkutucu görünebilir, ancak zaman içinde ikinci doğa olacak ve tüm boyunca yapıyor değil neden kendinizi soran olacak. Öpücük yakın vakıf çünkü ilk sayısı kapanış becerileri kadar parlatma tavsiye ederiz.

Öpücük yakın konuşma en az beş dakika, on onbeş dakika ideal bir durumdur sürdü, ama aynı zamanda uzun bir konuşmanın ardından, pick-up, rahat bir ortamda yapıldı kullanılabilecek en iyi zaman çalışır.