25 Kasım 2009 Çarşamba

Stupid Kriterleri Kadınlar kullanın Boyfriend to Choose

Deborrah Cooper

Çünkü en azından insanların her zaman 'onun inatçı, ama mofo sho iyi olduğunu söyleyebilirim "Ben çok iyi bir adam tarafından çirkin bir daha dışarı inatçı olur!"

Ister inan ister inanma, bu kelimeler son yazı yanıt olarak yazılmıştır. Okuyucu o fiziksel çekiciliği üzerinde tabanlı erkeklerde onu saçma seçimler haklı çalıştı. Ne yazık ki, pek çok kadın sergi akıllı işaretler hakkında daha az olması onlar hayatlarını, yataklar ve kalpleri içine kim izin verin.

Yukarıdaki yazar ile tanıyabilirsiniz, muhtemelen Pretty Boy Hastalık kendinizi bir olgu var. Bu iyi görünüyorsun erkek seçmek için tercih ... böylece tüm diğer kadınlar kadar onu istediğiniz veya daha yapmanız ve o daha iyi bilir.

Size bir ödül olduğunu düşünüyorum. Sen gerçek şu ki tatmin edici bir ilişki sürdürmek için hiçbir şey var düşünmüyoruz. Asla Aç samimiyeti için, onunla en çok o ETMEZ, ve neden "kulüpleri sizi (hiç) veya arkadaşlarıyla dışarı vasıl asılı çok fazla zaman harcıyor ne yaptığımız hakkında merak zaman üzgün olduğunuzu düşünüyorsanız mind. Asla YOU bir bütün ayarlamaları ve uzlaşma ve sadece onun etrafında tutmak için tüm drama dayanmak yapmak zorunda olan mind.

Kadın Pretty Boy Hastaligi yakalamak önemli nedeni, onlar aptalca da diğer kişilerin hayran bir adam olması ve çekici ya da hiçbir şey kendileri olduğunu fark inanıyorum. Bu kadınlar ne yazık ki fiyat ödemeye hazırız. Bir "ilişki için erkek seçiminiz" seks ve daha sonra bir adam, malî kaynakları veya malzeme mal sahipliğini dayalı seçim / veya övünme hakları üzerine bir adam onun durumu (atlet dayalı, müzisyen, uyuşturucu satıcısı pick dayanır ) veya onun bir adam görünüyor dayalı seçin.

Bu yüzeysel, materyalist kriterleri burada olun kullanmak ölümcül bir hata ve oyun turnuva için kendinizi ayarlamak!

Amacım bu nedenle bayanlar zaman oyun yolunuzu atılmış olduğunu fark bazı ortak oyunlar Pretty Boys çalıştırmak üzerinde gitmektir. Elbette her hüner oyun dahil edemezsiniz, ama en sık çalınan ele alacağız.

Oyun-genellikle bu üç kilit nokta etrafında dönen bir oyun:

Oyun-oyuncu vücudunuzun ve cinsel hizmetleri oynarken;

Oyun-oyuncu için para oynuyor - mali veya diğer maddi kaynakları;

Oyun-oyuncu miktar için bir koleksiyoncu ve is out - O yapabilirim tüm (kombine değişen miktarlarda) birçok kadınlar için seks, para için kendi ihtiyaçlarını karşılamak, otobüs ücreti üzerinde indirim, gece kulüpleri veya filmler için ücretsiz giriş onu ve onun "çocuklar," aşçı ev, onun daire, clean up pişmiş yemek ne olursa olsun.