10 Şubat 2010 Çarşamba

Hız çalışma dating mu?


Teorik olarak, hız dating mantıklı. Tek kişi bir hız olay kalma - ki bu genellikle bir barda yer alan resmi bir tarihleme sistemi - bütün katılımcı rastgele birkaç dakika için varsa kimya's karar kadar uyumlu olmasıdır katılırlar. Speed Dating olan büyük zaman taahhütler Are Blind tarihleri için gereksinimini ortadan kaldırır.

Ancak, hız dating herkes için değil. Bazıları birinin üzerinde söyleşmek sadece birkaç dakika sonra iyi okumak zor hissediyorum.

Ne düşünüyorsun? Hızı, tek bir kişinin enerji değerinde kalma, ya da zaman israfı bir mıdır? Sound-off, Milwaukee, hız kalma düşüncelerinizi hakkında.

Tarihleme çalışmaları Hız. Hız I dating düşünmek ve yeni insanlarla tanışmak için hemen eğer bir kişi ya da çekici olan anlamak için harika bir yoldur. Ileri bir tarihte bir fiziksel çekiciliği olmayan, bu nedenle dating hız taşıyamazsınız uzanan bu ilk önemli yönünü belirlemeye yardımcı olur. Biliyorum kim hızı kanıtı bana bunun gerçekten çalışır kalma sırasında eşleri karşılamak kişiler.

Speed Dating a joke. Bu olayların daha az kızlar her zaman daha çok çocuklar ve yine çalışmaz. Kimseye bir hız olay uzanan bir erkek veya kız arkadaşı toplantı hiç duymadım. Birkaç gülüyor sadece yapmak eğlenceli olabilir, ama çok ciddiye aldığımız bir olay değil.