23 Ocak 2010 Cumartesi

Nasıl ilgili


Bugün sonrası hakkında nasıl dünya sizi etrafında kendinizi ilgili olduğunu. Siz nasıl Tanrı ve onun yaratılması ile ilgili bu görebilirsiniz. Ayrıca nasıl yer akıl algı ve ilişkiler içinde kalma başarısını etkiler.

Ben "Wallace kamış tarafından Zengin Başlarken of Science" adresinden Bölüm 7 5. bıraktı ilk satırından alıntı ile başlamak istiyorum. Edenler daha önceki mesajlarını okumak için değil, bu zihinsel tutum ve ayarlamaları çok satan klasik tavsiye, Zengin Başlarken of Science, hayatın bütün yönlerine uygulamak - Eğer yani başarılı olmak için arzu inanıyoruz.

"Öncelikle, orada olan tüm şeyler devam akıllı bir madde olduğuna inanıyorum."

Geri birçok yazarlar "bilim" - teması ile yani tüm yazıları yazdı 19. yüzyılın başlarında bunların aşağı bir bilim için maddi olduğu belirtilir. bilimsel olarak yani. Ancak, bu kitap milyonlarca yapmak için pek çok kişi ilham vermiştir. "Ve zenginleşmek" çok yıllık klasik bu kitap esinlenilmiştir düşünün. İncil, Resullerin İşleri de söylüyor, "Biz yaşamak ve Tanrı'nın zihninde hareket". İlahi 'varlığını içine rüyalar' evrenin olmak Hint mitolojisinde. Bugün bilim gözlemci ve tepki her şeyin aynı şeyler yapılmış gibi görünüyor bu konuda göstermiştir Einstein'ın ünlü E = mc2 denklemi ile matematik çevrildi. Akıllı Tasarım Şimdi birçok bilim adamları konuşma olarak rasgele denemek ve kendi gözlemleri açıklamak için karşı çıktı.

Ancak siz de gerçeği, Eğer biz çevreye bakmak olarak ve kendi enerji ya da inanç olayların sisteme reaktif Bunu doğrulamak için ne gibi görünüyor birbirine bağlı kalır görünebilir.

Wallace kamış, bir ilk adım olarak, size her şeyi ile ilişkiniz Ancak sen, Tanrı algılarlar birbirine bağlı ve bu farkındadır ve tepki verir kabul sorar. , o - görmek için değil biraz hayalperest - olacaktı örneğin; Evet, biz kirleticiler ile neden çevresel zarar bu. Nasıl yaklaştı gereken başka bir konudur.

"İkinci olarak, bu maddenin" ne istediğiniz verir inanıyorum


Ben birleştiricisi üzerine son segmentinde şimdi zamanı nasıl ve ilişkiler uzanan etkiler odaklanmak için dokundu. Kendinize yalnız düşünüyor musunuz? Hayatta kalmak için Mücadele? Mücadele insanlarla tanışmak için? eğer bu aynı zamanda size bir tarihte, yani sen umutsuz bir kız dışarı soran kapalı verecektir vibe sizin tutum o zaman, sen ve ilişkiler uzanan de mücadele ediyoruz.

Öte yandan eğer gibi evren tarafından desteklenen hissetmelerini / Tanrı o zaman sakin ve rahat ve herhangi bir kişi çok fazla önem verir değil hissedeceksiniz. Bu bir kadın (özellikle) için genelinde gelir ve kolay oluyor ve civarında olduğu eğlenceli olarak algılanması olacaktır.

Eğer sadece bir kişi bu sizin çaresiz ve muhtaç olarak dökülmek yapacak bir muhtaç şekilde daha sonra da odak ... Ayrıca tanrı anlatıyorsun / evrensel madde size ne teslim edileceğine güvenmediğiniz anlamına gelir ... Ama eğer gerçekten güven, mutlu ve ve tarihleme ilişki deneyimlerini size ardından her dayanan deneyim öğrenmek ve eğlenmek bir zaman olacaktır geliyor uygun. Her tarih bir zaman tanrı yakın hedef ... bu durumda uzanan başarılı olacağını size getiriyor olur.

, Nasıl çevrenizdeki dünya ve içindeki insanlar hakkında hissediyorum hatırlıyor insanlarla ilgili gelecektir. Eğer iyi o zaman kendinize çalışmak zorunda hissedemiyorum. Ben ( 'pahalı ve saygın') geri kendinize yardımcı olacak okumak iyi bir terapistin düzenli meditasyon öneririz.