24 Ağustos 2011 Çarşamba

Online Dating: İlgi bir ayet bekleyin etmeyin


İstediğiniz bile herhangi bir teşvik vermeyecektir orada pek çok, pek çok kadın vardır.
Yani, size ilginin bir işareti vermek için HER etrafında beklerseniz size fırsat çok özledim.

Çoğu kız açılmaz Kino , örneğin. Siz devam edin ve ilk önce onlara dokunmak için ... gerçekten onlar kendi dokunmadan karşı önce ısınmak için başlar. Eğer erken alırsanız, kendinizi şanslı düşünün ve tam olarak yararlanmak.

GERÇEKTEN bir kız ile çektiğiniz sürece, o muhtemelen daha da herhangi bir çaba ortaya koymak olmaz ilişki . O fırsatlar yapacağız ama SİZE yararlanmak zorunda.

Bu doğal TEST. Kadınlar açıklıklar sunar, ancak bunlar son derece ilgi vardır sürece aktif olarak takip yoktur. Bu kadın doğası - oluşudur.

Kendine güven oturup ve bekleyin ve ilginin bir işareti, herhangi bir alıcı değil, etek ve haw ve amaçsızca onun kendinden şüphe kadar bekleyin CHUMP onu üstesinden gelir ve o uzaklaşır.

Ya da onu aşırı bakışta olacak, ama o gülümseme ve bunun yerine sadece başka bir yol görünüyor. O, ilgisizlik gibi okumak ve köşe mope gidersiniz.

Ya da bir kız ile bir tarih ve onun etrafında kolunu koydu ama o hiç tepki vermiyor ... o yakın yatmak olmaz, ona da bakacağız, o bile olmadı gibi davranır. Ve o, fiziksel ve onu geri çekil ilgi varsayıyoruz. Daha fazla bilgi için , tanışma ipuçları ve kalma tekniği .

Ama gerçek şu ki o REJECTED GOT ​​ASLA. O ilgisizlik gibi reaksiyon onun eksikliği aldı, çünkü kendisi reddetti.

Bu diyorlar Gunwitch ve diğerleri ne anlama geldiğini "ho hayır demeyi olun."

Unutmayınız ... kız, herhangi bir adam yaptılar, onlar orada onları bang isteyen HER adam olurdu çünkü go-ahead işaretler vermek değildir. Ve çoğu zaman bile "slutty" olarak görülebilir, çünkü bu İSTİYORUM çocuklar bile, bu işaretlerin vererek rahatsız hissediyorum ve çok tek seferde ilgilenen görünmesini istemiyorum.

Hiç bir partide ya da bir gece kulübünde / bar ve bir adam sadece konuşmak sinir çıkarmaya çalışıyor bir kız için doğru yürümek görülen ... ve onun çevresi, vb kolunu koyarak, onu konuşmaya başlar ve o onun tarafından ödünç gitarlarla konseri gibi görünüyordu ... ve adam bir eşek ve sadece iğrenç edildiğini ve herhangi bir alamadım nasıl kendinize güldü? Arkadaş kılavuzu ve partner çevrimiçi .

Sonra sonra o gece, HIM isteyen gülümseyerek onu sayısı, vb. Verme ona, onu ısınma bulabilirsiniz .. ve o muhtemelen onun topal "rutin" tarafından alınacak nasıl merak ettiniz mi?

O BAŞLANGICI onu içine oldu. Meşhur "7 saniye boyunca, o zaten bu adam ilk kesim karar vermişti. O andan itibaren, o onun kayıtsızlık yanıt kendi güvensizliklerini kaptırması ve take off olsaydı kendisinin ya da gerçek bir anlaşma olduğuna emin hissettim olmadığını görmek için, sadece onun kalıcılık bir test oldu.

Çok sayıda adamlar o ilk kesim, ama o konuşuyor sıcak kız cesaret şekilde küçük sunar. Bu "ayna-test". Herhangi bir pozitif geri besleme ile, bir adam hiçbir belirti kadın kendi kendine değer alır, böylece kendisi için elde var.

Kendisi bakar ve bir kadının önünde layık değil görürse, o zaman kendini reddeder. Hiçbiri alan, faiz veya teşvik ve bir işareti bekleyin, o bir kadın o kolayca baştan olabilir verecektir. Düpedüz reddetti kadar o gerçekten o kız ayartmak için gerekenlere sahip olduğuna inanmaktadır devam edecektir.

Bu yaklaşırken hakkında ifşa ilgi alanı hakkında, "sert" ve yaklaşık tırmanan budur. Çoğu erkeğin bu kadar çok sorun var ne ... kendi hayatlarının kontrolünü ele geçirmesini teşvik kendilerine sunulan değilken.

Sormayın, "diye benimle ilgilenen var mı?" Öğrenin.

Ilginin bir işareti bekleyin. O ilgileniyor varsayalım.

Doğru anı bekleyin. OLUN.

Cesaret eksikliği güçleri Eğer bir kız toplayıp gibi basit bir şey çıkmak için ... çocuk yetiştirme ve kendi iyilikleri için zor geçmesi ne o, gerçek sorunları geldiğinizde yapacağız düşünmek gerekiyordu?

Bir çift var gibi davran. Sizin için özgüven oluşturmak için diğer insanlara güvenmeyin.