16 Kasım 2009 Pazartesi

Tanışma ve Seduction ipuçları Filmimiz

Film "School for Scoundrels" hakkında kendi kendine güvenen, kendinden emin adam içine bir 'kaybeden' çeviriyor. Bu yüzden kolayca ve tarihleme için kadınlar ile başarılı bir seducer olarak.

Dünya uzanan ve baştan çıkarma sanatının öğretmen tarafından kullanılan özel görünümü, son derece rekabetçi bir dünyada var erkekler sadece 2 tür olmak is ...

Olanlar shit koşmak
O kim bok yemek

Dating tarzı burada öğretilen olan başka deyişle bir yenmeye, bir Alpha Erkek tipi egemenliğini temel alır.

Eğer bir alfa erkek ne olduğunu, bu geyik size doğanın gösterir görmek boynuzları sınır hayal bilmiyorum. Bu Tıpkı, 'başka erkeklerle olan paketi erkek hakim olup olmadığını belirlemek için, bu erkek komedi ne Arkadaşlığın tema onların kafa' sınır ilgili.

Bu komik ve eğlenceli. Bazı ilkeleri film uzanan öğretmenin kadın çekme gerçekte geçerli yollarını öğretir. Sadece bir bölümünü nerede bu kadar iğfal yaklaşımı kötü olduğunu söylemek istiyorsunuz kadınların kalma böyle önemli bir yaklaşım attains yatıyor. Görünüşe göre, böylece, birincil 'kaybeden' kazanımlar onun güven gibi senarist yok öğretmeni yendi (kim hakim hakkında) psikopat ve doğruyu konuşan tarafından onaylanmış olmak tarafından kız kazanır.

Pek çok baştan çıkarma teknikleri kullanarak bir yöntem çekmek ve kadın baştan olarak yalan söylemektedirler. Ben aynı derecede var iyi görünümlü kadınların etrafında muazzam bir miktar da saçma olduğunu düşünüyorum. Bu tür yöntemler tüm) çok ciddi bir kıtlık kompleks ile ilgilenen sıcak kadın (veya herhangi bir kadın tarihe başvurmak zorundadır herkes.

Diğer bir deyişle, bundan yaklaşık yeterli kadınlar eğer sadece kolayca sizin için bir bayanla bulabilmesi için bir tavır takınmaya vardır. Genellikle bir kadın kadar heyecan verici, emin adam onun inhibisyon birçok pencereden dışarı uçan gitmek bulmak için heyecan olduğunu. Eğer muhtaç görünmek ya da onu çok sonra bir daha dikkatli ve saklıdır kadar bekliyoruz. Fakat biz daha sonra alacaksınız ...

Önce sıcak kadın toplantısı için kurallar olarak film öğretmen "School for Scoundrels" onun tahta üzerine yazdı işaretçiler, yazmak istiyorum.

O, "Nasıl Bar Kadınlar için başlıklı bir Your Bed", ve çok iyi, nasıl karşılamak ve kadınlara çekmek okunabiliyordu ...

1. Tehlikeli, It's cool.

2. No Övgü. EVER.

3. Her zaman Kız Alone al.

4. Nerede olursanız olun, Place 'Lame' olduğunu

5. Ona Relate / Paralel onu Görüntüler.

Yaklaşan mesaj bu ilkeleri yukarıda listelenen her birini benim küçük analizi geçecektir. Varsa zaten Kesinlikle tavsiye ederim film görmedim.

Hottest yeni tarihi web siteleri, teknoloji din evlenmek