17 Temmuz 2010 Cumartesi

Ağrı kesici erektil disfonksiyon riski bağlı


Ne olursa olsun onları almak için nedeni, ağrı kesiciler non-steroid antienflamatuar ilaçlar (NSAİİ) gibi görünüşte olasılığını orta ve yaşlı erkeklerde yaşlı ereksiyon sorunları gelişecektir artış, yeni bir rapora göre sınıflandırıldı.

NSAİİ ibuprofen ya da naproksen gibi birçok yaygın kullanılan ilaçlar sayılabilir.

Belirli bir uyuşturucu erektil disfonksiyon neden olup olmadığını belirlemeye çalışırken, o olanlar için ilaç alınır hastalığın gelen ilacın etkileri çözmek zordur, Dr R. Shiri ve arkadaşları Journal Üroloji da unutmayın.

Önceki raporlar erektil disfonksiyon, ama olsun NSAİİ, genellikle artrit tedavisinde kullanılan, erektil disfonksiyon belirsizdir neden artrit bağlantılı var.

"Bildiğimiz kadarıyla, orada NSAİİ kullanımı ile ilgili olarak erektil disfonksiyon insidansı üzerinde önceki çalışmalarda, NSAİİ kullanımı ile ilgili yani çalışmalar erektil disfonksiyon oluşması önce kaydedilen" Shiri takımı, puan Üniversitesi Tampere Finlandiya, dan dışarı.

Yaptıkları çalışmada 1994 yılında erektil disfonksiyon olmaksızın 50 ve 70 arasında 1126 erkek, yaşları, diğer şeyler arasında yer aldığı bir anket tamamlandı dahil, erektil fonksiyon ve ilaç kullanımı hakkında sorular. Anketi yeniden yönetimindeki beş yıl sonra oldu.

Araştırmacılar bu erektil disfonksiyon oranı arasında yılda 1000 kişi başına 93 olguda nonusers arasında sadece 35 vaka ile karşılaştırıldığında NSAİİ bulundu.

Artrit NSAİİ kullanımı için en yaygın nedeni, ve artrit Ereksiyon bozukluğunun ilgili oranları ile erkekler için 97 ve 52 1000 kişi-yıl başı idi.

çekilmiş olurlarsa ne sebeple NSAİİ kabaca olmayan kullanımı ile karşılaştırıldığında erektil disfonksiyon riskini iki katına çıktı. NSAİİ kullanımı olmaksızın artrit varlığı sadece yüzde 30, araştırmacılar açıklamak ereksiyon güçlüğü riski artmış ve bu nedenle bu NSAİİ büyük ölçüde artrit ve erektil disfonksiyon arasındaki bağlantıyı sorumlu olduğunu düşünmekteyiz.

KAYNAK: Üroloji Dergisi, Mayıs 2006.