10 Ocak 2011 Pazartesi

Bu Dating Comes zaman, We All İkinci El Otomobil konum


David Wygant By

Eğer dışarı çıkmış ve bir kullanılmış araba aldım hemen hemen tüm eminim. Ben bir kullanılmış araba satın alma hakkında şaşırtıcı bulmak bir şey var: Eğer arama Her kişi ya da e-posta da araba kesinlikle mükemmel olduğu ve hiçbir tür çalışma gerektiriyor anlatır satıyorsanız araba hakkında sormak.

Bu doğru - her araba. Özellikle otomobil konu ve sorunlar onlar düzeltmek istemiyorum çünkü bir araba satmak halkın yüzde 75'i bu satıyoruz düşünüyor, çok sert inanmak bulabilirsiniz.

Herhangi bir servis kayıtları varsa onlara sormak O zaman, her zaman araç oldu, çünkü herhangi olmadığını söylemek "devam satıcı." Onlar size ki onlar araba kesinlikle mükemmel olduğunu, hiçbir kayıt olmasına rağmen.

Şimdi, ben bir kullanılmış araba satın alma ile ilgili öğrendiğim bir hile var. onlar daha yeni bir model istiyorum çünkü onlar ya da hasta konum nedeniyle sadece bir araba satmak Orada insanlar gerçekten vardır.

Ne zaman insanlara anlatmak gerçekten dürüst ve servis geçmişi de dahil olmak üzere evrak tüm sahiptir satıcı için bakmaktır. aslında araba yıkanır satıcı arayın.

Bir satıcı reklam yazılır yolu bu dürüst satıcıları biri olup olmadığını anlayabilirsiniz. Dürüst satıcı reklamlarının tutku bir çok ile yazılır. Onlar sevgi ve onlar yeni bir şey istiyorsanız bile, araba özledim olacak.

Öylesine nasıl uzanan ikinci el araba satın alma hakkında bu konuşma bir ilişki vardır? Hepimiz el araba konum. Her birimiz.

Eğer online dating denediniz mi? Herkes online kendilerini tarif nasıl ve onların profillerine göre mükemmel. Herkes böyle bir harika ve ilginç bir yaşama sahip olmuştur. onlarla bir tarihte çıktığımda olsa da, onların çatlaklar ve kusurlarını görmeye başlarsınız.

Ne gerçekleştirmek için ihtiyaç büyük biz daha biz haline kusurlu, elde edilmesi. kusur yanlış bir şey yok. Kusurları kim bir parçasıdır. onları kucaklayan Öğrenme kusurlarını, hatalarını sabit almak için arada bir mekanik gidiyor ve onlara iş için bir eylem planı olması çok önemli.

Bunu peşinde ve mükemmellik arayan durdurmak, mükemmel değiliz. Bu kadar çok tek kişi mükemmellik arayan ve kimse mükemmel bulmalıyız düşünerek zaman geçirirler.

Onlar istediğiniz tüm şeylerin bir listesini olacaktır. Liste kişi onlar ve bu ZORUNLU o ZORUNLU arıyorsanız birinin ardından böyle şeyler değilse orada bitti demek.

Sen mükemmel değilsin. Siz hiç AutoTrader üzerinde baktım her bir araç olarak kusurlu konum. Bu yüzden bu kusurlarını kucaklıyorum. Bir şey bilmiyorum zaman dürüst olun. Eğer karşılamak kim ve nasıl hayat ilerledikçe şaşıracaksınız.

Kendinizi daha fazla yerine AutoTrader yayınlanmaktadır tüm bu araba gibi sondaj gerçek sesi yapma, online tanışma siteleri birinde bir gizli reklam koymak için bu hafta denemek planlıyorsanız Yani eğer.

Vellykket Relasjoner krever hardt arbeid