11 Ocak 2010 Pazartesi

Dating Game


Uygun lisans: Sabina Ptacin Dikkat buluşmak istiyorum. O iki başarılı şirketlerin sahibi ve enerjik ve girişken bir.

O, yeşil gözleri ve kumlu sarı saçlı aktris Kate Winslet gibi biraz görünüyor. Ondan tutar Tek bir sorun: O çalışma süresi çok geçiriyor, o daha tarihleri tatili. "Ben işleri birini evlenmek için gitmiyorum," Ptacin olan yine genellikle 100 yılında koyar saat workweeks itiraf ediyor.

Loretta Talbot, Wyeth kıdemli proje yöneticisi (WYE - haberler - kişi), ilaç devi de bir ilişki istiyor. Bir yaşama coşkusu ve fotoğraf ve yelken sahiptir. Keresinde onun sahibi ne kadar gayrimenkul öğrenir Ama bir erkek ikinci bir tarih için arayacak emin bir şey değil.

Birinin ruh eşini bulmak kolay asla. Ancak etkili kariyer peşinde kadınlar için - Ptacin, Talbot, hatta Yüksek Adalet Divanı Sonia Sotomayor - gerçek aşk ders gibi kadınlar özellikle zor olabilir. O zaman saat çalışıyoruz güncel zaman bulmaya meselesi değil. Kadınların çok daha karmaşık engelli yüzü. Kim genellikle daha fazla romantizm arenada arzu haline onların erkek meslektaşlarının aksine gibi, güçlü kadınlar genellikle kendi başarı ile özürlü yükseköğretim kariyer statüsü.

, O tarihten bir loş ışıklı restoranda şarap seçmesine izin etmeli ve antika sosyal töreler hala ne kadar bir kadının komuta dikte çalışması yer almaktadır.

"Başarılı erkekler çok kadınlar için arzu olarak görülmemelidir, fakat başarılı kadın gerçekten erkekler tarafından korkutucu olarak görülmektedir," Patricia Cook, kim ve bir butik yürütme firma işe çalışan üst düzey yönetici kadın ve erkek yüzlerce çalıştı diyor. "Bir adam ihtiyaç emin olması ve kendine güvenli olması gerekiyor kim daha fazla kazanır öyle bir kadınla birlikte olmak."

??? ? ?? ...