3 Aralık 2010 Cuma

Kadınların Çirkin Erkekler gibi Neden


cazibe sırları kilidini bir çalışmada, psikolog evrim sıcak neyin nasıl etkilediğini ve ne modern çiftleşme ve tarihleme oyunda değil incelemiş bulunuyoruz.

Birçoğu için bu biraz sürpriz olacak. Kadınların mutlaka fiziksel görünüm, ama daha ziyade, güç, zenginlik ve statü için gitmez.

"Bu görünen kadınlar için bir önemi yok anlamına gelmiyor, onlar sadece başka şeyler daha az önemli değil - özellikle, para ve güvenlik sinyalleri," psikolog Viren Swami ve yazar bulundu.

adlı kitabında Physical Attraction Of Psikoloji bulunan çalışmada, ayrıca waistlines geldiğinde biz sığ bir grup buldun.

bir kaza İnsanlar çok daha onların zayıf, ya da aşırı kilolu, yaşıtlarına göre daha bir normal kiloda olup olmadığını kurtarılmış olması muhtemeldir.

bel-kalça oranı - - Ve erkekler çekiyor gelince, o incelik ama BKO değil önemli olduğunu söyledi.

Yazarlarından Adrian Furnham Scarlett Johansson ve Marilyn Monroe olanlar en çok arzu edilen gibi kadın figürleri ile, BKO daha düşük "dedi.

Mr Furnham toplum mükemmel cilalı Brad Pitts için sağlam Tarzan türleri olarak güzellik değerlemesi değiştirildi söyledi.

"Hepimiz diğer insanlara çekici bulmak için gelişti. Fakat güzellik tanımak için ipuçları yıllar içinde değişti.

"Biz hala sağlık işaretleri gibi şeyler için dışarı bakmak, simetrik bir yüz daha sağlıklı çocuk sahibi sağlıklı kişilerle ilişkilendirebilirsiniz çünkü çekici.

"Bu gün, biz insanların vücut büyüklüğüne göre ilk ve daha sonra yüz özelliklerine göre hakim.''

Top 15 Dating Mistakes Guys Make