8 Ekim 2011 Cumartesi

Big Tanışma Mitler Ve Şaşırtıcı Gerçekleri


MİT: koymak sinsi sinsi, dışarı çıkmak için prepping olduğunuzda bir zorlukla kıyafeti - çok ve cilt birçok kadın gibi erkek var.

GERÇEK: Davranış dergisinde yayınlanan yeni bir çalışmada, erkek, reel yüzde 40, ortaya ideal miktarda et. Kırpma üst ve mini berbat için baştan çıkarıcı bir çizgi geçer.

MİT: Bir adam içine çekiyorsa, ona ilk hareketi yapmak.

GERÇEĞİ: Onu size gelmesi için ona gülümseyin, ama bekleyin. Northwestern Üniversitesi çalışması yaklaşan kişi genellikle kadar zor düşen biter keşfetti.

MİT: bir tarih onu sohbet ederken, ortak çıkarlar üzerinde odaklanır.

GERÇEK: ortak şeyler tartışmak bağlı hissetmenize neden olacaktır. Ancak, onun gelen farklı ilginç kişisel deneyimlerini ve hobileri hakkında konuşmak için de anahtarıdır. Uzmanlara göre, yeni ve heyecan verici şeylere maruz kalan vücudumuzun kimyasal dopamin artar ve buna ilgi ve tutku oluşturur.

EFSANE: sebze ve salata gibi düşük kalorili bir yemek yiyin, çekici olduğunuzu göstermek ve kendinize iyi bakmanız için bir erkekle birlikte.

GERÇEĞİ: bulunan kadınlar, çocuklar çoğu aslında önlerinde gerçek bir yemek yemek civciv gitmek için yapmak eğilimindedir Kanada McMaster Üniversitesi yeni bir çalışma olmasına rağmen, yazarı Scott Kudia Is This Love, Why Am diyor Ben Mutsuz? Değil yüzünüzü şeyler, ama insanlar onun etrafında kendisi olacak biriyle olmak istiyorum. Tavşan yemek yiyordu gibi sahte ve korunan okur.

MİT: adamlar 'dikkat çeken ilk şey, kendi gözlerinize.

GERÇEK: Cosmo ve AskMen.com ankette, yüzde 62 çocuklar sıcak bir beden fark. Sadece yüzde 27'si, baştan çıkarıcı gözler tarafından sokulmuş. (Seksi bir şekilde kendi eğrilerini göstermek için nasıl bir bahşiş için efsane 1'e bakınız.)

MİT: birbirimizi daha iyi tanımak ve daha yakın hissediyorum, böylece, "arkadaş" sen çıkıyorsun bir adam için iyi bir fikir.

GERÇEK: CyberPsychology bulundu Davranış yayınlanan bir çalışma ilişkisi kıskançlık artırır (ahem, pics ilgili exe ile birbirlerinin üzerine tıklatarak gibi) görüyorsanız kişi ile Facebook arkadaşlar. Aynı zamanda aşırı aşinalık duygusu yol açar azap özellikle erken dönemlerinde bir ilişki olabilir.

MİT: kendiniz hakkında çok fazla bir tarihte konuşma veya narsistik görüneceklerdir. Bunun yerine, ona bol soru sormak.

GERÇEK: Bu kesinlikle ona samimi bir ilgi göstermelidir. Ama bu konuşma sırasında kendinizi ifade etmek için aynı derecede gereklidir. Erkek Kişisel ilişkiler yayınlanan bir araştırmaya göre, sık sık kelime kullanan kadınlar için gidin. Araştırmacılar bu terim, samimiyet ve yakınlık teşvik kendini açıklama, gösterir, çünkü düşünüyoruz. Aynı zamanda bağımsızlığını yansıtan büyük bir dönüş.

Jennifer Aniston Isnt el mayor fan de Citas