7 Ekim 2012 Pazar

Arkadaş için kademlik Kuralları


Dale tarafından Gunter

Birisi son zamanlarda tavsiye için bana e-posta:

Ben yaklaşık üç ay boyunca bu kız bakıyor ve sonunda bir tarihte onu sormak için cesaretini topladı oldum. Evet dedi şaşırdım ve korktum! Senin sütunları okudum ve düşündüm, 'Burada cinse bazı fikir var bir adam.' Onu nasıl etkileyici hakkında gitmek istiyorsunuz? "

Freddie

Fred Sevgili

Her şeyden önce - doğru adama geldiniz. Ben bayanlar söz konusu olduğunda, tavsiye veren harika olmak olur. Beni, benim stymied stalker sopa ve biz annenin bodrum ve kalma sahne içine çıkacağım.

Şimdi, kadınlar farklı hayvanlar anlıyorum, ama bana güvenin, ben bir bilim bu aşağı var.

Bu bayan dolanabilir sadece kartlarını doğru oynamak zorunda. Bu çok önemli. GÖZ TEMASI OLUN ASLA! Çok ilgi hareket etmeyin. Onun yapmak istediği şey. O kadınsı cazibesini ile cezbetmek ve sen mahkum ediyoruz. Kontrol kalınız. IPod'unuzu Carry! Hiçbir şey müzik kadar dönüm ve onu boğulma, kulakiçi koyarak daha fazla "almak zor" diyor.

Gizemli olun. O geçmiş hakkında sorduğunda, gözlerinde uzak bir görünüm elde ve de ki: "Ben bu konuda konuşmak istemiyorum. Biz orada iyi adamlar çok kaybetti. "

Kadınlar gizemi severim.

Bir kere o kanca var, zor ayarlamak! En erkekler tarafından gözden kaçan çok önemli bir şey hakkında konuşalım. MODA. Hiçbir şey iyi disko elbise daha "Bayanlar adam" diye bağırıyor. Bu drools cazibe.

Şunu kabul edelim ki. ... Eğer söylemek istiyorsanız "Love Machine," sen söyleyerek başlayalım "Dance Machine." kelebek yaka ile beyaz çan dipleri pantolon Bir groovy çifti ve bir siyah gömlek güven ve cinsel anlayışlı yayar. Sizin harika mertlik ve çöz kutlayın senin donanma gömlek. "Bling." Dont'unutmak bir altın madalyon çocuklar başı büyüklüğünde yapacağız.

Biz bir adamın kokusunu geçmek. Onlar koku duyusunun bellek büyük tetikleyicisi olduğunu söylüyorlar. Siz bayanlar değil senin tarafından hatırlamak için bir şey vermek istiyorum? Old Spice veya Brut Köln, başarısız asla ikisi. Spritz etmeyin. Kızlar Spritz. Bir adam olun! Sökün ve üst POUR. Kesinlikle yeterince kullanamaz. Iki şişe satın alın ve sabun gibi sürün. Kadınlar senin dümen baygınlık olacak.

Sonra, güvenilir ulaşım. Kendi kurtarılmış yollarını saygı bir erkek gibi kadınlar. Bu tarih için zamanı geldiğinde - pick up söyle. Yapmanız Annenin onu arabaya almak istemiyor musun? "Arabam Polis el konulmalı" dedi. Tüm önemli iletisi yayabilir söyleyerek deneyin "Ben kötü bir çocuğum."

Kadınlar kötü çocukları seviyorum.

Peki, şimdi onu arabaya bindik. Bir duman aydınlat, sormaya zahmet etmeyin. Unutmayın, sorumlu sensin. Chicks sorumlu bulunmaktadır dudes kazmak. Onun etrafında rahat olduğunu ona göster, senin ayakkabı ve çorap çıkarmak, ve ayaklarınızı ovmak. Hiçbir şey güzel bir masaj gibi rahat diyor. Kibar olun, çok onun yapmak sunuyoruz. Her şeyden önce, saygılı olmak. Pencereden dışarı herhangi bir çöp atmak ve onu arabada gerçek temiz tutun.

Şimdi, sen annenin bodrumunda gitmeden önce, tarihte nereye gideceğimize karar. Tabii, akşam yemeği ve film onu ​​alabilir, ama hepsi bin kere önce yapılmış. Hayır! Onu etkilemek için çalışıyoruz. Unutma, o özel biri ve o hiçbir şey ama en iyisine layıktır. Nereye gideceksin? Adam, düşün!

İki kelime: horoz dövüşü.

Horoz dövüşü bir gece sonra, kadının bazı dans için tüm kadar sinirlenmek ve hazır olacak. Bu onu oynarken öğrendim bazı gülünç iyi hamle göstermek için zamanı geldi "Dance Dance Revolution." Gerçekten em aşağı slug ve onu etkilemek, birkaç içki var. Alkol tamamen size daha iyi bir dansçı yapar. Flört etmeyi unutmayın ... diğer bayanlar ile. Kadınlar gizlice rekabeti seviyorum.

Son olarak, bunları yaparken kendi yoluna gidiyorsun, ve bana güven - onlar, o all over olacak olacaktır. Kendini yardım mümkün olmayacaktır. Unutmayın, o bir hanımefendi ve onu kadınca erdemleri korumak gerekir. O sizin üzerinize onu tatlı bayan şehvet atmak ama sadece mükemmel dindarlık ve saflık onu tertemiz görüntüsü kirletmek gibi onu ilerler zayıflatmak izin vermeyin dener. O ne olursa olsun, HER KAPALI FIRÇA, sizin erkeksi özü için verdiğinde! Unutma ... size oldukça yakalamak, o yüzden almak için sert oynuyor.

Arkadaşım, ben size başarının sırlarını verdim. Doğru ellerde için, bunları dikkatli bir şekilde kullanın, onlar kadın kur silahlardır. Tavsiye ve yön gerekebilir Eğer geri kalanı için olduğu gibi ... Benim arkadaşım, kafanızda ne var söyle?

Ismerkedés és azokhoz kapcsolódóan