11 Kasım 2009 Çarşamba

Ipuçları devamını Oluşturma

Ne zaman geri kalma yaptın üzerinde düşünmek, en tarihleri muhtemelen Tamam kategoride düştü. Birini bu sadece awful olur zaman zaman. O zaman bu bu kadar öne vardır ve eğlenceli bir tarih iyi. Bunlar "En İyi Tarihler" dir. Rağmen ne bu 'yakın tarih' kişiden kişiye değişir oluşturan bazı faktörler bu yakın tarihler arasında ortak olacak. Yaparak size iyi, eğlenceli tarihleri genellikle sahip şansınızı arttırabilirsiniz dikkate ortak faktörleri göz önünde emin olun.

Birinci faktör uyumluluktur. Eğer tarih bir zaman yaşıyorsanız, birbirlerinin şirket keyfini kolay gittiğine veya hatta konuşmaları sürükleyici, o zaman uyumludur. Birçok insanlar uyumlu olacak şekilde romantik veya cinsel kıvılcım biryere gidiyor zorunda düşünüyorum. Bu sadece doğru değil. Eğer boyunca sonra iyi bir tarih kartları içinde olsun.

Harika bir tarih için faktör sonraki bir tarih için gitmek yerdir. Bu bir "Once in a Lifetime olay" bir konser gibi benzersiz bir olay olabilir. Belki biraz heyecan ve düşkün anılar oluşturmak için bir etkinlik kurdu. Hatta eğer ikiniz büyük bir uyum ve birlikte vakit geçirmek keyfini bir fast food ortak gibi basit bir şey olabilir.

Başka bir faktör nasıl bir zaman geçer. Eğer geri tarihte görünüm ve çok sayıda veya neredeyse sürekli gülerek hatırlıyorum, o zaman büyük bir tarih oldu. Temelde sürece, zaman çabuk tarafından, you have fun belirten gitti, iyi bir tarih vardı. Eğer zaman, iyi, iyi şanslar sonraki sürüyor.

Sürece ve iyi vakit size tarih yeterince iyi bir şey yaptığını sonra da istemiyorum. Mekânları, bazı büyük etkinlikler ve bir ömür boyu konserinde bir (gibi), Throw sonra büyük bir uzanan geçmişi geri zaman zaman yavaş görünüyor veya size arkadaşı ile mücadele ediyoruz Doğum arayabilirsiniz olacaktır. Biraz çaba ve dayanan deneyimi en unutulmaz olabilir.

Flere seniorer spiller Dating Game