6 Kasım 2011 Pazar

Erkekler için Tanışma ipuçları


Sizin ve benim gibi sıradan bir adam nasıl her zaman, kadınların herhangi bir yerde çekebilecek? Nasıl görünüyor artırmak? Bir kızın dikkatini nasıl alabilirim? Bir kadının telefon numarasını nasıl alabilirim?

Evet bir adam sevgili arkadaşlar her zaman bir tarihleme önce bu cevaplar bulmaya çalışın. Eğer bir kadın hakkında bazı ipuçları olmasaydı Tanışma sert ve tehlikeli olabilir. Her insan iyi bir iş ortağı olarak güzel bir kız arkadaşı ister. Peki bir kadın ne istediğinizi bulmak çok zordur? ama bizim ipuçları, ayı gibi tepki nasıl ve ne diyeceğini iyi önerileri, verecek? Her zaman kadının İlgilenilen dikkatini tutmak gerekir. O size ilgi ise bir kadın ilk fark ettiği şey nedir? Asla bir kadın, uzun boylu, zengin, ya da yakışıklı olduğunu sormak. Bu yalan düşünüyorsanız, kadın ile herhangi bir yerde asla olacaktır. Neyin işe yaradığını ve ne sadece bir salak gibi bir adam görünmesini sağlar öğrenin. Ucuz ama eğlenceli bir yerlerde her zaman bir tarih seçin. Tarihinden önce giyim, yakışıklı ve akıllı çalışın. Böylece, mükemmel bir tarihleme önce tüm şekilde hazırlamak olmalıdır.

Kalma ortağı ile bir yalan söylemeyin, yaşam gerçekliği onu taşımak için deneyin. Yaşı ya da doğum tarihini sormak asla. Her zaman ona güzellik ve iyilik appriciate erkekler için daha fazla kalma ipuçları ...