12 Mayıs 2010 Çarşamba

O Bay Doğru mu?


sizin Bay Sonraki Bay Doğru olma potansiyeli düşünüyorsunuz? bakmadan Eğer sıçrama önce, dürüst bir envanteri. Bak ne kadar çok o sahip beş temel özellikleri aşağıdaki.

O seni dinler

En iyi yolu Bay Next (ilgi ve worthyof olup olmadığını bilmek) Bay Doğru aday olmak? O seni dinler. Sen o zaman o gerçek bir endişe gösterir dinleme's, sürekli size (doğum günün, sevdiğiniz yiyeceklerin, en iyi arkadaşının adı, vb) ve dürüst ve özenli bir şekilde duygusal destek sunar ona söyledim şeyler hatırlar bileceğim.

O kolayca bağlanır sen

Hepimiz almak bu ilişkiler içinde oldum (WORK ve hayatı bize sürecinde) kuvveti emer. Bir ilişki kendi başına çalışır, hisseder, kolay, zahmetsiz ve akıcı. Hiç bir şey zorlamamak için yok, kimse affet ya da kırmızı bayrak veya bağırsak-kasırgalar için görmemezlikten gelmek. Bunun yerine, iletişim ve konforu, uyumluluk ile işbirliği ve inkar edilemez kimyası. Eğer etkileşim bu tür deneyim ve ne, bir şey gerçekten özel için vardır.

O gerçek istiyor seni

Sık sık, kadınlar bir ilişkiye çalışması için ihtiyaç kendilerini bir kısmını feda etmeye hissediyorum. doğru ilişki, orada gerek yok. , Aşağı, sesini gizlemek veya sizin veya muhteşem hayatın her yönü için özür dileriz yok. doğru ortak ile, sadece kendiniz için veremiyoruz, ama daha iyi en kendine özgün - hiç ödün gereken en iyi sürüm olacak edebiliyoruz.

O güvenilir's

güven olmayan bir ilişki baştan mahkumdur.

güven olmayan bir ilişki baştan mahkumdur. Ama bol güven bir ilişki? gerçek ve kalıcı aşk için inanılmaz temeli! zaman içinde inşa edilen güven basit inanç sistemi olduğunu eşiniz ve kalbinde sizin çıkarlarınızı vardır kasten sizin (ve tersi) zarar asla dayanmaktadır. Bunu Sayın Sonraki yüzde 100 güvenilir olduğunu keşfetmek ve ne, sen hiçbir sorun ona kalbini veren gerekir. Buna karşılık, o büyük ihtimalle kalbi vereceğiz ve kalıcı, sevgi dolu bir ilişki için açılmak için yol açmıştı.

O hayatı zenginleştirir senin

yanlış ilişkisinde, eşiniz gözyaşı duygusal parça döküntüleri için, seni çökertiyor ve genel olarak enerji akar. doğru ilişki, o, hayatın zenginleştirir size en iyi kendi için ilham ve barış ve size olanak duygusu getiriyor. diye teşvik eğer ve ne zaman ve profesyonel, kişisel destekler Siz Sayın Sonraki hayatın zenginleştirici olduğunu bileceksiniz ve ruhsal. Ve o, sadece Bay Doğru olabilir gelmez!

sizin Bay Sonraki beş niteliklere sahip mi? Eğer öyleyse, tebrikler! Siz, ödev, akıllıca seçilmiş yapmış ve şimdi iyi ilişki başarısı için konumlandırılmış.

Eğer yoksa, kendiniz alın, kapalı toz kendiniz ve geri kim tarihinden istediğiniz daha net bir anlayış ile flört havuz girmektedirler. , Sen Bay ve Bay Sonraki Wrong ile boşa zaman ve kısmak olacak, hayatın ortak bulma hatırla her zaman kolay değildir, ancak açık olmakla, kendinizi onurlandıran ve buna göre hareket sonuçta Bay Doğru yer açmak.