26 Kasım 2009 Perşembe

Kaldır Yoksulluk Bilinç

"Gerekir olsun eski fikrin son eser tamamen kurtulmak için bir Tanrı kimin olacak bu sizin ya da kimin kötü amaçlı olmalıdır yoksulluk içinde size tutarak sunulabilir olmasıdır." Wallace kamış, "Zengin Başlarken of Science".

Çok kitap Büyük Depresyon hakkında yazılmış ve Amerika üzerindeki etkileri's. Bir etki için eve eşyalarını her geçen biraz aşırmak ihtiyacı olmuştur. O zaman size söyleyecektir yaşayan dedesi ile herkes seçici ve muhafazakar para ve malları hakkında bir mesaj hoe. Beri ekonomi vardı, işleri ve bu nedenle para kaza gelip zordu. Bu daha sonra yaşamış en insanlar yoksulluk bilinç 'bir dizi bıraktı.

Yoksulluk bilincinin Bu tür genellikle birçok halklar akılda's zaman dayanan bir yaklaşım bulunmaktadır. Hiç sıcak bir kız ve think, 'o şekilde benim lig' dışarı veya's 'I can't get onu. Kadınlar da bir ölçüde, genellikle daha az cinsel erkeklerden daha fazla (şey aktive olan beyin ile yapmak) yapıyoruz.

Ancak, en kısa sürede bir potansiyel tarihi bir fırsat ve düşünceler ile bu kişi ya da o sizinle iyi bir zaman olamazdı - hiçbir gerçek bilgilere dayalı iyi bir zaman olamazdı bu etiket olursa olsun - size yaklaşımı ve yeteneğini karşı cinsi çekmek için zayıflaması vardır.

, Eski negatif bir zihin seti Taming. 'yoksulluk bilinci', son derece zor olabilir. Bir kişi genelde olumsuz düşüncelerle zaman basitçe fark olmadığını ortaya düşüncesinde olduğunu enmeshed. Olumlu bir zihin seti geliştirmek bize yardım özellikle duygu ve durumlara ve onlara göz kulak dışarı seçebilirsiniz. Fakat biz aniden olumsuz aklına düşebilir ayarlamak ve tarih veya kötü berbat kalma, bir romantizm olasılığı.

Temel olarak, tüm bunlar of kökü bir inanç, 'Ben' mutlu olmak için hak kalmamasıdır. Birçok insan hayatı ve bu nedenle günahkar mutluluğu İnsan olarak ulaşılamaz olduğunu görüyoruz. Biz 'bahçe' ve dışarı atılmış bulunmaktadır are 'anlamına' acı için. Eğer tutum ve başarılı bir sağlıklı sevgi dolu bir ilişki içinde asla bu tür taşırlar. Herhangi bir pozitif rahip fikirli / vaiz Tanrı'nın mutlu olmak istiyorsa, 'verimli ve' çarpma olmak söyleyecektir. Ancak, uzanan ve olumsuz tavır ile ilişkileri olumlu yaklaşırken büyüyen ilişki ÇÜNKÜ tavrın olasılığı o getirdi ortadan kaldırır negatif. Bu basit bir gerçektir.

İncil bir acımasız bir cezalandırma, zamanlarda bu gibiydi yaşamış gibi İlahi algılıyor ve yorumu. So yoksulluk bilinci için inanç sisteminin kalbinde yatan olabileceği üzerinde tutmak için. Bununla felsefe okuyarak dağıtmak için, geleneğin mistikler okuyor, akıllı bilginler toplantı ve kitap okuma var. Böylece birçok perspektiften birçok öğrenme unutmayın. Bu, kendiniz için büyük bir kaynaşmış resmi oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

Kendi kendine eğitim büyümenin önemli bir parçası olarak kalma ve ilişkileri başarılı olur.